Direct la continutul paginii »

Covor cauciuc siliconicGalerie foto

Covoare din cauciuc cu destinatii speciale
• din cauciuc siliconic SR (rezistenta la temperaturi foarte inalte 250*C)
• din cauciuc EPDM (rezistent la UV)
• din cauciuc nitrilic NBR (rezistent la produse petroliere)

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

SC IKOSAR SRLSC IKOSAR PRODUCE : BANDA TRANSPORTOARE DE UZ GENERAL Benzile transportoare cu insertii textile, de uz general,sunt fabricate intr-o gama diversa de dimensiuni : - latimi : 300 - 1000 mm - grosimi: 4- 14 mm - nr. de insertii: 2-6 - tipul insertiilor: Ep 100,Ep125,Ep160,Ep200,Ep250,Ep 315 . Numarul de insertii,tipul insertiei si grosimea benzii se stabilesc in functie de lungimea tronsonului, tipul si cantitatea materialului transportat. Printr-un sistem de imbinare ...

33
 1. Covor caucic electroizolant


  Covor caucic electroizolant - Covoarele din cauciuc electroizolante sunt utilizate pentru instalatii de JT,MT,IT. Se utilizeaza in asociere cu alte echipamente de protectie ( manusi , cizme electroizolante,etc.)

 2. Covoare din cauciuc SBR si NR


  Covoare din cauciuc SBR si NR - In functie de aplicatie, fabricam covoare din cauciuc pe doua grupe de calitate: • Calitate standard, pentru aplicatii simple ( pardoseli, etansari, izolari,etc.) • Calitate extra ( covoare cu caracteristici fizice superioare), pentru solicitari dinamice mari , presiune, uzura .

 3. Ciur balastiera Cheder


  Ciur balastiera Cheder - Chederul din cauciuc se fabrica prin procedeul presare si vulcanizare direct in matrita. Acest procedeu permite obtinerea de cheder vulcanizat cu caracteristici net superioare fata de procedeul clasic de vulcanizare in autoclava.

 4. Benzi transportoare din cauciuc pentru balastiere


  Benzi transportoare din cauciuc pentru balastiere - Numarul de insertii, tipul insertiei si grosimea benzii se stabilesc in functie de lungimea tronsonului, tipul si cantitatea materialului transportat si diametrul minim al tamburului de antrenare. Livrare din stoc.

 5. Banda transportoare reciclare deseuri


  Banda transportoare reciclare deseuri - Numarul de insertii, tipul insertiei si grosimea benzii se stabilesc in functie de lungimea tronsonului, tipul si cantitatea materialului transportat. Sarcina de referinta (greutatea proprie plus greutatea medie a materialului transportat pe portiunea de tronson) trebuie sa fie 10% din ...

 6. Banda transportoare din cauciuc pentru fabrici de cherestea


  Banda transportoare din cauciuc pentru fabrici de cherestea - Benzile transportoare de uz general se utilizeaza in: -industria lemnului, -agricultura, -industria chimica, -industria extractiva;etc. Stoc permanent.

Vezi Covor cauciuc siliconic in catalogul online de produse al SC IKOSAR SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: SC IKOSAR SRL