Direct la continutul paginii »

Imprimanta Laser Color Xerox Phaser 8560DXGalerie foto

Produs indisponibilLa imprimanta Laser Color Xerox Phaser 8560DX functiile de imprimare avansate precum imprimarea brosurilor, contorizarea lucrarilor, imbunatatirea imaginilor si multe altele sunt standard.Imprimarea corecta a documentelor color este asigurata de limbajul de imprimare Adobe PostScript 3.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

15
 1. Multifunctional Canon i-SENSYS MF8450


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF8450 - Oferiti intreprinderii dvs. mici un mare avantaj, prin rezultate color profesionale. Aceasta multifunctionala color 4 in 1 inteligenta va ofera functionalitate SEND puternica si duplex automat intr-un singur dispozitiv robust, usor de utilizat.

 2. Multifunctional Canon i-SENSYS MF9130


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF9130 - Produs indisponibilImbunatatiti comunicarea prin rezultate color de calitate superioara, functionalitate SEND puternica si duplex automat. Aceasta imprimanta multifunctionala color, robusta este ideala pentru grupurile de lucru corporatiste si intreprinderile mici.

 3. Multifunctional Canon i-SENSYS MF9170


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF9170 - Aceasta multifunctionala 4 in 1 inteligenta, color, cu laser, inclusiv fax ofera rezultate color profesionale, functionalitate SEND puternica si duplex automat. Aceasta reprezinta solutia ideala pentru grupurile de lucru corporatiste si comerciale.

 4. Multifunctional Samsung CLX-6200FX


  Multifunctional Samsung CLX-6200FX - Produs indisponibilImprimanta multifunctionala Samsung CLX-6200FX ofera toate caracteristicile de care aveti nevoie la birou. Are functii care va economisesc timpul: imprimare duplex, scanare si fax color. Cu o viteza de imprimare de 21 de paginipe minut, veti cresteproductivitatea si eficienta afaceri dumneavoastra.

 5. Multifunctional Samsung CLX-6210FX


  Multifunctional Samsung CLX-6210FX - Produs indisponibilExtindeti-va si explorati posibilitatile! Imprimanta CLX-6210FX este proiectata sa se potriveasca modului in care functioneaza afacerea dvs. Include o varietate de caracteristici complexe si conectivitate simplificata pentru a raspunde nevoilor dvs.

 6. Multifunctional Epson AcuLaser CX21NFT


  Multifunctional Epson AcuLaser CX21NFT - Cu acest multifunctional Epson AcuLaser CX21NFT, biroul dumneavoastra va dobandi un plus de culoare. Avand la baza tehnologia deosebit de apreciata a seriei Epson AL-CX11N, aceasta combina listarea laser de inalta calitate si scanarea cu o gama de programe si optiuni de gestionare a hartiei.

Vezi Imprimanta Laser Color Xerox Phaser 8560DX in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL