Direct la continutul paginii »

Gletuitor Profi



Galerie foto

Gletuitor Profi dintat 500x130x0,7mm E4 - maner insurubat Tehnica si service pentru profesionistii in constructii

Gletuitor Profi dintat 500x130x0,7mm E4 - maner insurubat

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Lorencic Bauservice SRL



Lorencic Bauservice S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare.  Cu o echipa de  angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de utilaje si accesorii pentru constructii (unelte hidraulice, pneumatice, piese de schimb, furtunuri de presiune, filtre), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.  Atat furnizorii cat ...

27
  1. Masina de taiat placi ceramice TT180BM


    Masina de taiat placi ceramice TT180BM - Livrata intr-o valiza din plastic tare. Tehnica si service pentru profesionistii in constructiiLivrata intr-o valiza din plastic tare.

  2. Masina de taiat placi ceramice TR250H


    Masina de taiat placi ceramice TR250H - Noua masina CLIPPER TR250H este o masina robusta si de calitate care completeaza perfect gama de masini de taiat placi. Tehnica si service pentru profesionistii in constructiiNoua masina CLIPPER TR250H este o masina robusta si de calitate care completeaza perfect gama de masini de taiat placi.

  3. Banda adeziva cu striatii, galbena din PVC


    Banda adeziva cu striatii, galbena din PVC - Banda adeziva PVC cu striatii galbena, GB566 30mm x 33m. Nu raspundem pentru resturi! Tehnica si service pentru profesionistii in constructiiBanda adeziva PVC cu striatii galbena, GB566 30mm x 33m. Nu raspundem pentru resturi!

  4. Banda adeziva Profi Lorencic


    Banda adeziva Profi Lorencic - Banda adeziva Profi alba 50mm x 33m. Nu rasp pt resturi! Tehnica si service pentru profesionistii in constructiiBanda adeziva Profi alba 50mm x 33m. Nu rasp pt resturi!

  5. Banda adeziva Profi Lorencic


    Banda adeziva Profi Lorencic - Banda adeziva PVC Profi argintie 50mmx33m. Nu rasp pt resturi! Tehnica si service pentru profesionistii in constructiiBanda adeziva PVC Profi argintie 50mmx33m. Nu rasp pt resturi!

  6. Banda adeziva Barnier


    Banda adeziva Barnier - Banda adeziva PVC Barnier alba 50mm x 33m. Nu raspundem pentru resturi! Tehnica si service pentru profesionistii in constructiiBanda adeziva PVC Barnier alba 50mm x 33m. Nu raspundem pentru resturi!





Vezi Gletuitor Profi in catalogul online de produse al Lorencic Bauservice SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Lorencic Bauservice SRL