Direct la continutul paginii »

Set de birou



Galerie foto

Daca un set de birou poate sa fie cel mai banal cadou pentru un barbat, ceea ce va propunem noi, desfiinteaza aceasta idee preconceputa. In cutia in care se gasesc miniaturile incape si imaginatia noastra, privind corespondenta trimisa de la acest birou.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Focus Computer SRL



La prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care ...

38
  1. Saxofon


    Saxofon - Pentru un colectionar de miniaturi pe teme de instrumente muzicale, aceasta "bijuterie" este un cadou grozav.

  2. Sare de bucatarie


    Sare de bucatarie - In amintirea recipientelor in care se pastra sarea in bucataria bunicii, va prezentam aceste "bijuterii" de portelan care reproduc in miniatura originalul.

  3. Peste cu sos


    Peste cu sos - In meniu avem peste cu sos. Daca nu mancam peste de obicei, putem incepe sau completa o colectie de miniaturi.

  4. Palarie - roz


    Palarie - roz - Vrem sa facem un cadou grozav unui colectionar de palarii. Cu ceea ce va propunem noi, mergeti la sigur. Cadoul va fi grozav pentru completarea colectiei.

  5. Mezeluri de feliat


    Mezeluri de feliat - Pregatim o gustare rece? Mai trebuie adaugat piper? Daca suntem atenti, sa nu ne taiem cu cutitul....cadoul este grozav!

  6. Lucrul manual


    Lucrul manual - Ne este dor de momentele de liniste in care coseam goblen. Sau poate ca dorim sa facem un cadou cuiva despre care cunoastem ca are aceasta pasiune, a lucrului manual. Setul propus este un cadou grozav.





Vezi Set de birou in catalogul online de produse al Focus Computer SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Focus Computer SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: set birou focus;