Direct la continutul paginii »

Weber Cafe: un eveniment marca Piatraonline.ro si Weber...

Piatraonline.ro, este astazi cel mai cunoscut brand, atunci cand vorbim de furnizarea de piatra naturala in Romania, Piatraonline.ro s-a facut remarcata pe piata romaneasca prin calitatea produselor pe care le comercializeaza si a promptitudinii in ceea ce priveste onorarea comenzilor, dar si prin servicii de consultanta specifica. Produsele pe care compania le pune la dispozitia publicului includ pietre naturale pentru constructii si finisaje asa cum sunt marmura, ardezia, travertinul sau granitul, obiecte decorative realizate integral sau partial din materiale similare, dar si produse de intretinere si de igienizare a acestora. Toate produsele au la baza relatii puternice cu furnizori incepand din Asia pana in America de Sud, colaborari ce respecta standardele inalte pe care si le-a impus de-a lungul timpului Piatraonline.ro, tocmai pentru oferirea catre clienti a unor stocuri constant actualizate si a unor produse durabile si rezistente. Inca de la intrarea sa pe piata, Piatraonline.ro s-a diferentiat de concurenta prin organizarea unor evenimente de educare a publicului. In afara serviciilor de consultanta in domeniul constructiilor, prin care clientii pot afla toate detaliile referitoare la provenienta, natura si longevitatea produselor pe care le achizitioneaza, dar si la solutiile pentru manopera acestora, Piatraonline.ro a initiat si campanii de testare a propriilor produse si de initiere in anumite tehnici de montaj.

 
Weber Cafe si participarea Piatraonline.ro
In aceasta vara, Piatraonline.ro a incheiat pentru a treia editie a Weber Cafe, parteneriat pentru organizarea evenimentului in data de 14 iunie, workshop-ul Weber Cafe este destinat cu precadere meseriasilor si constructorilor, arhitectilor si designerilor de interior. In cadrul acestui eveniment, cele doua companii vor realiza aplicari live pentru produsele Weber Romania, in cadrul celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania, situat in Bucuresti, Aleea Teisani Nr. 137A, sector 1, de data aceasta amenajat special in acest scop. Publicul va putea observa si primi astfel informatii pretioase cu privire la cele mai noi tehnici de montaj, dar si cu privire la cele mai bune solutii inovatoare ale aplicarii sapelor autonivelante, a gleturilor, a tencuielilor decorative, a adezivilor pentru sistemele de izolare termica si a adezivilor folositi pentru placarile cu piatra naturala. In acest sens, specialistii Weber vor participa cu aplicarea materialelor, iar Piatraonline.ro va pune la dispozitie propria echipa de montaj, formata din profesionisti, pentru a arata si pentru a explica manopera pietrei naturale. Unic in Romania, evenimentul Weber Cafe se va desfasura intr-un cadru relaxant si prietenos, in care participantii vor avea oportunitatea de a se cunoaste intre ei si de a cunoaste cele doua echipe organizatoare, respectiv de a-si crea o lista noua de contacte in vederea unor eventuale colaborari ulterioare.
 
Ce beneficii vor avea participantii la Weber Cafe
Ambele companii vor face tot posibilul sa aduca un plus de informatie in ceea ce priveste utilizarea corecta si specificatiile materialelor pe care le pun la dispozitia publicului. In acest sens, specialistii prezenti care fac parte din echipa organizatorilor iti vor raspunde la intrebarile cu privire la calitatile pe care le au
 
 
 
materialele si la felul in care se monteaza corect, pentru realizarea unor lucrari durabile.
 
Reduceri fenomenale peste 50% in cadrul Weber Cafe
Mai mult decat atat, Piatraonline.ro ofera reduceri substantiale la achizitionarea celor mai vandute produse Weber, oferte valabile doar in ziua evenimentului, pentru participantii prezenti. Astfel, un sac de Weber P39 de 25 kg va putea fi cumparat contra sumei de 15,5 lei cu TVA inclus, cu conditia achizitionarii a cel mult 2 saci. Tot in limita a doua produse, clienti vor putea sa achizitioneze sacii de Weber P40 de 25 kg la pretul de 25,5 lei; Tencuiala Decorativa Acrilica Weber Pas Classic va putea fi cumparata in cantitatea de 25 kg la pretul de 110 lei, Tencuiala Decorativa Silicatica Weber Pas Silicate va costa 170 de lei, sacul de 25 kg. Glet Alb pentru Egalizare Weber N17 de 25 kg va fi comercializat in ziua de 14 iunie doar 22,5 lei, iar sacul de Glet Alb pentru Egalizare Weber N19 va costa doar 31 de lei, in timp ce o galeata de 8 kg de Hidroizolatie Weber Tec 822 va fi pusa in vanzare la pretul de 155 de lei cu TVA inclus, iar varianta mai mare, de 24 kg, va putea fi achizitionata la pretul de 425 de lei cu TVA inclus in ziua evenimentului. Astfel, participantii vor putea achizitiona produsele cu discounturi de peste 50%. Printre acestea se numara gleturile si tencuielile, dar si adezivii utilizati pentru montajul acestora. Produsele pot fi livrate oriunde in tara, in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.
 
Premii instant pentru participantii la Weber Cafe:
 
Un motiv in plus pentru a participa la acest eveniment este atmosfera relaxata si prietenoasa pe care Piatraonline.ro impreuna cu partenerul sau vor sa o recreeze pentru publicul pasionat de constructii si cu standarde inalte de calitate specific celor doua companii. Si pentru ca este vorba despre o asemenea atmosfera, organizatorii vor pune la bataie o multime de premii pentru participanti, oferite in urma unui concurs ce va avea loc in cadrul evenimentului. Printre premii se numara castile de protectie, gentile frigorifice, salopetele, tricourile, termosurile, sepcile si ruletele.
 
Pentru a participa la eveniment, este suficient sa vizitezi Piatraonline.ro sau direct pagina destinata evenimentului pentru a completa formularul de inscriere Weber Cafe.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta