Direct la continutul paginii »

Un cuptor cu convectie, de mare ajutor intr-o bucatarie profesionala

Nu exista reprezentat al unei unitati HoReCa cu notorietate in bransa care sa nu fi auzit deja de ContiGrup, compania care de mai bine de 17 ani este furnizor de echipamente pentru dotarile necesare hotelurilor, restaurantelor, barurilor, unitatilor fast food, laboratoarelor de cofetarie sau centrelor ce ofera cursuri de gatit fanilor, tot mai numerosi in ultima vreme, de cand si romanii au descoperit placerea de a-si prepara singuri mancarurile favorite.

ContiGrup ofera servicii horeca integrate, nu se limiteaza la simple vanzari de echipamente si accesorii.

O vizita de afaceri la compania amintita incepe cu o consiliere initiala a viitorului client, pentru a gasi impreuna cu specialistii de aici cele mai bune echipamente, utilaje si accesorii care acopera fericit necesitatile unei anumite unitati de alimentatie publica la momentul acela si pe un interval viitor scurt sau mediu, la cel mai bun cost posibil pentru antreprenorul respectiv, fara a face insa vreo concesie calitativa, in materie de fiabiliate si de siguranta in utilizarea acestora de catre personalul salariat ce le va folosi.

Alegerea unor cuptoare cu convectie si aburi profesionale, spre exemplu, nu este o misiune deloc usoara, de aceea e nevoie de niste experti in domeniu, precum aceia de la ContiGrup, care sa ii ajute pe cei ce urmeaza ca sa isi doteze bucatariile de top cu ele, deoarece exista modele numeroase pe piata, cu functionalitati diferite, care ingreuneaza mult optiunea finala de cumparare.

Principalul avantaj pe care un cuptor cu convectie il aduce intr-o bucatarie profesionala este acela ca se poate gati in aceeasi unitate de timp in mai multe tavi, diverse preparate, fapt ce va permite ca si un numar mai mare de comenzi sa fie onorate mai rapid.

Mai multe trepte de temperatura, functii de preincalzire si de racire automata, meniu intuitiv, programe prestabilite, iata cu ce se lauda aceste cuptoare cu convectie moderne.

Unele echipamente din gama cuptoarelor cu convectie sunt atat de istete incat pot chiar sa memoreze sute de programe cu faze de coacere specifice, pentru mancaruri diverse.

Nicicand a fi bucatar sau patiser nu a fost mai incitant!

Chiar si umiditatea si injectia directa cu aburi se poate programa manual sau automat, iar despre curatarea unui cuptor profesional de ultima generatie se pot spune doar lucruri bune: chiar se spala singur!

ContiGrup sta asadar oricand la dispozitie, prin consultantii sai, spre a oferi potentialilor clienti toate informatiile de care acestia au nevoie pentru ca ei sa isi poata alege fix acel model de cuptor cu convectie care sa le fie de cel mai mare folos in unitatea de alimentatie publica in care isi desfasoara activitatea.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta