Direct la continutul paginii »

Trei motive pentru a renunța la cadă în baie

 

Baia în cadă are farmecul ei, însă în multe dintre băile din apartamentele de la noi, cada ocupă un spațiu foarte mare, care ar putea fi folosit mai avantajos. De aceea, tot mai mulți oameni renunță la cadă în favoarea unei cabine de duș. Decizia se poate dovedi cât se poate de inspirată, din punct de vedere al spațiului câștigat, al igienei și al designului. În plus, acum cabinele de duș se găsesc în nenumărate modele și forme, care se vor potrivi perfect în baia ta. Dacă alegi cabine de duș de la Sensodays, poți opta pentru cabine dreptunghiulare, semirotunde sau chiar cabine walk-in. Iată cele mai bune motive să renunți la vechea cadă din baie și să cumperi o cabină de duș.


Vei câștiga spațiu


Căzile sunt voluminoase și pot ocupa aproape tot spațiul dintr-o baie. Dacă ai o baie de mici dimensiuni, te-ai lovit cu siguranță măcar o dată acest neajuns. Unul dintre principiile organizării eficiente a spațiului este folosirea lui vertical, nu orizontal. O cabină de duș va reduce la jumătate spațiul necesar spălării. Vei câștiga astfel spațiu prețios în baie. În plus, varietatea de modele și forme îți permite să amplasezi cabina de duș oriunde ai nevoie. Poți să o plasezi într-un colț al băii sau pe mijlocul unuia dintre pereți. Poți opta pentru uși batante sau culisante, în funcție de cât spațiu ai la dispoziție.


Vei păstra o igienă mai bună a băii


Dincolo de economia pe care o vei face la apă, și igiena băii va avea de câștigat. O cabină de duș se curăță mult mai ușor decât cada, depunerile se pot înlătura rapid, după fiecare folosire, iar ușile din sticlă anticalcar se curăță de asemenea ușor cu soluții speciale. Cabinele de duș moderne sunt etanșe pentru a preveni scurgerea apei în baie, așa că nu vei avea prea multe griji cu menținerea curățeniei.


În același timp, igiena întregii familii va fi mult mai bună. Dincolo de faptul ca dusul este mai rapid si membrii familiei tale nu isi vor astepta prea mult randul, multi oameni considera ca dusul este mai eficient in igiena corporală deoarece apa curge constant, nu ramane pe piele


Vei avea o baie modernă


Dacă îți dorești o schimbare de design în baia ta, o cabină de duș poate aduce un suflu nou. Pe lângă spațiul câștigat, vei adăuga o notă modernă băii, prin materialele și finisajele de calitate. Cabinele de duș moderne au diferite forme și se pot adapta ușor la design-ul din orice baie. Ușile de sticlă transparentă sau sablată, pot fi personalizate pentru a crea aspectul dorit, păstrând un nivel ridicat de funcționalitate. Cabinele de duș pot fi iluminate individual, pot avea funcție de hidromasaj, iar în interiorul lor se pot monta băncuțe, pentru un plus de relaxare. Cabinele de dus wellness au bancuta incorporata, iar pentru cabinele de dus simple se pot monta scaune speciale, rabatabile, pentru a economisi spatiu. Baia ta va arăta ca în reviste, iar relaxarea va fi pe măsură.


Indiferent că alegi cabine walk-in sau variantele mai clasice în formă dreptunghiulară sau semirotundă, avantajele înlocuirii căzii cu cabina de duș sunt multiple. Baia ta va părea mai mare, vei avea loc să o amenajezi mai eficient și va fi mai ușor de curățat. În plus, cabina de duș este mai prietenoasă cu mediul decât cada clasică. Studiile arată că la un duș simplu, apa consumată este la jumătate față de apa consumată la baia în cadă. Materialele folosite astăzi la fabricarea cabinelor de duș moderne sunt de calitate superioară și vor oferi băii tale un design deosebit. Profilele de crom pot fi alese in culorile preferate, sau in tema de culori pe care o doresti, pentru ca spațiul de baie să fie complet transformat iar experiența spălării să fie cu adevărat relaxantă.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta