Direct la continutul paginii »

Top 4 sfaturi ușor de aplicat pentru a câștiga la pariurile sportive

Poza stire 'Top 4 sfaturi ușor de aplicat pentru a câștiga la pariurile sportive'
26 Februarie 2018 0 comentarii

Pariurile pe sporturi sunt printre preferatele pariorilor de pretutindeni, fiind în același timp o modalitate accesibilă de relaxare, dar și o sursă care generează venituri suplimentare. De foarte multe ori, însă, cei care pariază pentru a câștiga nu au niciun algoritm în funcție de care își pun banii în joc. Acesta este un comportament greșit, bazat în principal pe noroc, însă există și lucruri concrete pe care să le faci pentru a crește șansele la pariurile sportive:

 

  1. Documentează-te foarte bine

Pariorii informați sunt pariori care își cresc șansele de câștig de la joc la joc. Atunci când pariezi pe pariuri sportive e foarte important să te documentezi, înainte să îți alegi miza. Biletul zilei la fotbal sau la orice alt sport alegi să joci se află pe lista lucrurilor pe care le ai de urmărit până să decizi pe ce anume vei paria.

Mai mult decât atât, site-urile si forumurile cu ponturi de la alți pariori sunt și ele resurse importante pe care trebuie să le ai la îndemână dacă vrei să obții mai mulți bani de pe urma pariurilor pe sporturi.

 

  1. Pariază un singur eveniment pe bilet

Probabil că pentru majoritatea pariorilor care au ceva experiență, faptul că șansele de câștig scad pe măsură ce sunt adăugate mai multe meciuri pe același bilet nu mai este un secret. Este recomandat să pariezi pe un singur bilet, pentru ca probabilitatea de câștig să fie mai mare.

Una dintre cele mai frecvente greșeli ale pariorilor este aceea de a pune mai mult de 3 selecții pe același bilet, în loc să joace pariuri single sau cu maxim 2 selecții.

 

  1. Bazează-te și pe instinct

Spuneam la începutul acestui articol că e foarte important să îți setezi un algoritm de joc

pe care să îl respecți pentru a-ți maximiza șansele de câștig; totodată, componenta care ține de instict ar trebui să fie și ea prezentă, deci nu o elimina în totalitate. Dacă flerul îți spune că ar trebui să pariezi pe un anumit eveniment, fă-o, însă analizează meciurile până ce găsești cea mai bună alternativă.

 

  1. Folosește strategii specifice

Pariurile sportive sunt printre cele mai comune tipuri de jocuri, așa că nu este de mirare că profesioniștii în domeniu au elaborat o serie de strategii specifice pe care le poți pune și tu în aplicare. Metoda Maringale și metoda arbitrajului sunt strategiile utilizate adesea de către pariorii care preferă pariurii pe sporturi.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta