Direct la continutul paginii »

Talismane norocoase în funcție de ziua de naștere

Poza stire 'Talismane norocoase în funcție de ziua de naștere'
26 Ianuarie 2023 0 comentarii

 

Fiecare zi a săptămânii poartă o semnificație aparte privind legătura cu Universul. Pentru a fi protejat și a-ți activa sau dezvolta anumite abilități specifice, îți poți alege talismane norocoase cu o încărcătură energetică deosebită, pe care să le porți cu tine mereu. 


Din rândurile de mai jos vei afla cum să îți alegi astfel de simboluri în funcție de ziua în care te-ai născut.

Talismane norocoase pentru cei născuți în ziua de luni

Ziua de luni se consideră cea a începuturilor, iar pentru cei născuți acum este important să-și dezvolte abilitățile care îi ajută să deschidă ușile, să aibă succes și să fie lideri. 


Dacă ești născut lunea, poți purta un talisman cu chei și lacăte, care te va ajuta să deblochezi toate energiile benefice pentru tine, și care pot să acționeze în favoarea ta.

Talismane norocoase pentru cei născuți marțea

Se consideră că cei născuți marțea sunt influențați de energia războinică a zeului Marte, de aceea este important să îți asculți și să îți stăpânești instinctele, în așa fel încât să înveți să le controlezi în favoarea ta. 


Poartă cu tine talismane pentru ziua de naștere care te animă și îți aduc în cale tot ce îți dorești în plan financiar și sentimental. De exemplu, pandantivele cu trifoi sau potcoave sunt simboluri puternice ale norocului, dar și ale energiei ce te caracterizează.

Talismane norocoase pentru cei născuți într-o zi de miercuri

Ziua de miercuri este considerată o zi a echilibrului și a comunicării, așa încât un pandantiv sau o brățară ce semnifică iubirea și conexiunea cu cei din jur sunt cele mai potrivite pentru tine.


Alege simboluri ale protecției divine precum o inimă iubitoare și iertătoare, care te va ajuta să fii în armonie cu cei de lângă tine și să transmiți emoțiile în mod pozitiv. 

Talismane norocoase pentru cei născuți joia

Dacă te-ai născut într-o zi de joi, poți considera că te numeri printre cei înzestrați cu darul cunoașterii și intuiției, această zi aducând cu ea o anumită percepție și înțelegere superioară asupra lucrurilor care se petrec atât în exterior, cât și în interiorul tău. 


Un talisman norocos în acest caz poate fi simbolizat de Arborele sau Copacul Vieții, asociat din timpuri străvechi cunoașterii, înțelegerii și legăturii între Pământ și astral.

Talismane norocoase pentru cei născuți într-o zi de vineri

Persoanele născute într-o zi de vineri se află sub semnul zeiței frumuseții Venus. Se consideră că sunt ființe liniștite și raționale, preocupate de frumos, și care văd acest lucru în tot ce îi înconjoară și la cei din jur.


Dacă ești născut/ă într-o zi de vineri, poți purta un talisman norocos cu simbolul soarelui, deoarece acesta semnifică felul în care știi să-ți pui în valoare talentele cu care ești înzestrat, dar și felul în care știi să le evidențiezi pe ale celor de lângă tine.

Talismane norocoase pentru cei născuți sâmbăta

Sâmbăta este o zi a finalului de săptămână, și de aceea este o perioadă benefică pentru a analiza acțiunile, a te reculege și a reflecta. Dacă te-ai născut în această zi, înseamnă că ești înzestrat/ă cu capacitatea de autoreflecție, de a învăța din greșeli și de a merge mai departe cu mult curaj.


Poartă cu tine un talisman sub forma unui înger, inspirat de ființe celeste supranaturale, ca un memento plăcut al faptului că ești protejat mereu de un înger păzitor, care veghează permanent asupra ta, având grijă de tine.

Talismane norocoase pentru cei născuți duminica

Cea de-a șaptea zi a săptămânii, duminica, este ziua în care se consideră că Dumnezeu s-a odihnit după ce a creat lumea. Te poți considera deja suficient de norocos dacă ești născut în această zi specială, a creației divine, așa că poți purta ca simbol un pandantiv sau colier cu o micuță coroană regală, simbol al regalității.


În acest fel, vei putea mulțumi divinității pentru toate frumusețile acestei lumi, dar și pentru darurile materiale și spirituale cu care te-a înzestrat. 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta