Direct la continutul paginii »

Sfaturi pentru o mutare rapida si eficienta

Schimbarea domiciliului poate fi o experienta stresanta si obositoare. Procesul presupune o planificare atenta si o executie ca la carte. Altfel, risti sa pierzi lucruri, sa le avariezi sau sa le gasesti cu greu atunci cand ai nevoie de ele. Acestea sunt cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti schimbi locuinta cat mai rapid si eficient cu putinta.Fa un inventar complet al obiectelor care vor fi transportate

Atunci cand te decizi sa-ti schimbi domiciliul, unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le faci este un inventar al tuturor obiectelor pe care vrei sa le transporti in noul tau camin. Acest lucru te va ajuta sa-ti planifici mutarea si sa iti dai seama de marimea si numarul de vehicule necesare pentru a muta toate lucrurile necesare. In primul rand ar trebui sa tii cont de obiectele de mobilier si bunurile necesare pentru a-ti asigura confortul si pentru a-ti desfasura activitatea. Acest lucru este cu atat mai important in cazul in care mutarea se va desfasura pe durata a mai multe zile. Tot acum ar trebui sa iti notezi care obiecte de mobilier pot fi dezasamblate pentru a putea fi mutate mai usor. De asemenea, tine cont de obiectele de arta si alte bunuri de valoare care necesita tratament special in timpul transportului.

 

Cauta o companie de transport care se potriveste nevoilor tale

Alegerea unei companii de transport potrivite este vitala pentru o mutare eficienta si fara batai de cap. Exista firme care ofera servicii de transport de calitate superioara, la nivel national si international. In general, trebuie sa cauti o companie care dispune de vehicule suficient de mari incat sa fie necesare cat mai putine drumuri cu putinta. De asenemea, o echipa bine pregatita va garanta transportul bunurilor tale in siguranta.

 

Dezasamblarea obiectelor de mobilier si impachetarea bunurilor

Dupa cei ai luat legatura cu compania de transport si ai stabilit data in care va fi efectuata mutarea, urmatorul lucru pe care va trebui sa il faci este sa-ti impachetezi lucrurile. Obiectele mici ar trebui sortate in functie de rolul lor si de camera in care vor fi folosite. De asemenea, recomandam etichetarea cutiilor si a sacilor pentru a sti tot timpul ce se afla in ele. In plus, ar trebui sa marchezi cutiile in care transporti obiecte fragile. Tot in aceasta etapa se incadreaza si dezasamblarea obiectelor mari de mobilier. Prioritare sunt cele care nu pot fi scoase pe usa sau nu incap in lift. In general, ar trebui sa fie dezasamblata toata mobila care permite acest lucru. In felul acesta, transportul ei va fi mai facil si va necesita mai putin spatiu. Unele companii de transport ofera inclusiv servicii de dezasamblare si reasamblare mobila, pentru a te scuti pe tine de aceasta povara.

 

Instaleaza-te in noua locuinta

Dupa ce toate bunurile tale au fost transportate in noua locatie, este timpul sa despachetezi. Daca nu ai ales aceste servicii, va fi nevoie sa reasamblezi mobila care a fost demontata pentru transport. Dupa ce ti-ai amenajat locuinta asa cum iti place, nu-ti ramane decat sa te bucuri de noul tau camin.


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta