Direct la continutul paginii »

Reguli de aur care să te ajute să câștigi la pariurile sportive

Poza stire 'Reguli de aur care să te ajute să câștigi la pariurile sportive'
26 Ianuarie 2018 0 comentarii

Nu putem spune că există anumite ponturi pariuri sportive bune și altele mai puțin bune, ceea ce știm sigur este că pariurile sportive sunt jocuri de noroc, astfel că precum există șanse de câștig, pe atât există și risc de pierdere.

De aceea, ar trebui să ai în vedere o parte din experiența jucătorilor profesioniști și astfel să încerci câteva strategii care să te ajute să câștigi sau să îți protejezi cât mai bine mizele.

Iată mai jos câteva reguli de aur care să te ajute să câștigi la pariurile sportive:

 

1. Stabilește cât poți să pierzi și cât vrei să câștigi

Iată un argument foarte important pe care să îl ai în vedere. De obicei, acest lucru se face încă de la început, sumele pe care ești dispus să le pierzi într-un anumit interval trebuind să fie bine cunoscute. Nu trebuie să plasezi mai mult decât îți permiți, așa că este bine să iei în calcul pierderile lunare, pariurile nefiind o modalitate 100% sigură de câștig. Așa cum există câștig poate exista și pierdere, iar acest lucru trebuie să fie cunocut de fiecare jucător.

De asemenea, un management riguros al banilor presupune și care sunt țintele la care îți dorești să ajungi. De exemplu, dacă într-o zi ți-ai propus să ajungi la un anumit câștig, iar acest lucru a fost realizat din prima încercare este cazul să te oprești și să nu mai joci în continuare, ținta fiind atinsă. Dacă vei juca mai departe este posibil să pierzi atât câștigul, cât și sumele de bani pe care le deții pentru pariuri.

 

2. Evită jocul la recuperare!

Dacă pariezi pe o anumită echipă și ai pierdut, iar această încercare se repetă trebuie să știi că este posibil ca pierderile să fie mai mari. Ceea ce trebuie să faci este să te oprești până în următoarea zi, fiind o perioadă cu foarte puțin noroc. Dacă vei juca la recuperare nu vei face altceva decât să pierzi și mai mult, șansele de câștig fiind foarte mici.

3. Alege o casă de pariuri cunoscută

Numărul caselor de pariuri este foarte mare, așa că mai mult ca sigur nu vei ști pe care să o alegi. Cu toate acestea, referințele jucătorilor profesioniști sunt cele mai bune. De asemenea, este bine să ții cont și de alte avantaje pe care le poate oferi casa de pariuri unde urmează să te înregistrezi. De exemplu, ar trebui să analizezi cu atenție totul. Cum anume se pot depune banii, care sunt taxele și comisioanele casei de pariuri, care este modalitatea de retragere, cotele pe care casa de pariuri le oferă jucătorilor, dar și de diversitatea jocurilor sunt criterii pe care să le ai în vedere atunci când alegi o casă de pariuri.

 

4. Nu paria decât pe jocurile pe care le cunoști cel mai bine!

Dacă iubești fotbalul atunci pariază pe fotbal, la fel cum este bine să pariezi pe tenis dacă iubești acest joc. Nu opta pentru parierea pe cursele de cai dacă nu știi nimic despre acest lucru sau evită pariurile pe hochei sau baschet dacă nu cunoști nimic despre ele. Pentru a avea mai multe șanse, trebuie să te informezi cât mai bine despre jocurile sau echipele pe care urmează să pariezi. Uneori nici măcar nu este suficient să știi câteva lucruri despre fotbal pentru a avea șanse, fiind nevoie de mult mai multă informație. Trebuie să știi cum anume se pariază, care este modalitatea de joc a echipelor pe care pariezi, dar și multe aspecte ce au în vedere jocul respectiv. Evită să pariezi numai pe favoriți sau pe echipele cu care ții în general, nefiind o modalitate foarte sigură de câștig.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta