Direct la continutul paginii »

Poarta culisantă - 5 motive s-o alegi

Poza stire 'Poarta culisantă - 5 motive s-o alegi '
24 August 2020 0 comentarii

 

Imaginează-ți că vii acasă după o zi de muncă, oprești mașina, cobori, deschizi poarta, iar în spatele tău se formează o coloană de câteva mașini pănâ apuci să te întorci. După ce intri în curte, trebuie să închizi poarta din nou înainte de a intra în casă.


Acum imaginează-ți că poți evita toți acești pași în plus prin achiziționarea unei porți culisante, pe care o controlezi ușor de la distanță.

 

O poartă culisantă funcționează prin instalarea unui motor acționat prin intermediul unei telecomenzi, fără a mai fi nevoie să părăsești autoturismul.

 

De notat: pentru instalarea unei astfel de porți, este nevoie de un spațiu dublu într-una din părțile porții, pentru ca poarta să aibă loc unde să se miște atunci când se deschide.

 

În acest articol îți vom prezenta cinci motive pentru a alege o astfel de poartă.

1. Montează o poartă culisantă pentru un confort maxim

Prin alegerea unei astfel de porți beneficiezi de un confort maxim atunci când pleci de acasă sau te întorci.

 

Indiferent de condițiile meteo de afară, chiar dacă este foarte cald, plouă sau zăpada este prea mare, nu mai trebuie să cobori din mașină pentru a deschide sau închide poarta.

 

Dacă te hotărăști să achiziționezi o poartă culisantă precum cele de la came.ro, atunci venirile și plecările tale vor fi lipsite de stres. 

 

Un alt avantaj și un factor semnificativ de confort îl reprezintă zgomotul redus pe care îl fac aceste porți. Fie că te întorci acasă noaptea târziu sau trebuie să pleci dimineața devreme, poarta culisantă nu va face zgomot și nu vei deranja restul familiei sau vecinii.

2. Montează o poartă culisantă pentru a crește valoarea proprietății tale

O proprietate cu o astfel de poartă poate fi vândută la un preț mai mare decât o proprietate cu o poartă normală.

 

Prin asigurarea confortului viitorului proprietar, poarta culisantă aduce un plus de eleganță casei tale, lucru care poate fi exploatat atunci când vine vorba de-a vinde imobilul.

3. Montează o poartă culisantă pentru o rezistență sporită la efracție

Prin montarea unei astfel de porți, te poți proteja mai bine de intrarea prin efracție.

Ascultând doar de comanda telecomenzii tale, poarta nu poate fi deschisă decât de cine are acces la telecomandă. Astfel, nimeni nu va putea deschide poarta, nici pentru a aduce pagube locuinței tale, dar nici pentru a întoarce mașina pe proprietatea ta atunci când nu ești acasă.

4. Montează o poartă culisantă pentru durata de viață ridicată

Dacă alegi produsul potrivit, atunci poarta culisantă va rezista în timp, nefiind necesară înlocuirea acesteia.

 

Materialul din care este construită, combinat cu îmbinările și dispozitivul potrivit de culisare, pot face din această poartă un angrenaj care să dăinuie în timp și care să aducă un plus de confort locuinței tale.

5. Montează o poartă culisantă indiferent de locație

Porțile culisante pot fi montante atât pe proprietățile personale, cât și pe cele industriale.

 

Astfel, pe lângă protecția și confortul propriei locuințe, asiguri același confort și protecție sporită și locului de muncă.

 

Fie că lucrezi cu materiale de construcții sau în spații atent supravegheate, unde persoanele care au voie să intre trebuie identificate, o poartă culisantă este ideală atunci când se fac mai multe drumuri pe zi și unitatea trebuie ținută închisă în restul timpului.

 

Acestea sunt doar cinci motive pentru a achiziționa o poartă culisantă. 

 

Așa că dacă dorești o poartă care să beneficieze, pe lângă altele, de:

  • Așteptare în caz de obstacol
  • Autodiagnoză pentru siguranță
  • Redeschidere în timpul inchiderii și reînchidere în timpul deschiderii
  • Oprire totală sau oprire parțială

 

Realizează alegerea potrivită, scapă de stresul închiderii și deschiderii și protejează-ți proprietatea cu o poartă culisantă!

 

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta