Direct la continutul paginii »

Pariază inspirat! Află cum să faci asta!

Poza stire 'Pariază inspirat! Află cum să faci asta!'
19 Ianuarie 2018 0 comentarii

Auzim peste tot ”pariază responsabil”, aceasta fiind și una din regulile de aur ale pariurilor sportive. Însă nu este de ajuns să pariezi doar responsabil, ci și inspirat. Unii ar spune că pariurile sportive reprezintă o adevărată artă pe care trebuie să o înțelegi în profunzime înainte de a profita de pe urma ei.

Alții spun că e pură matematică, că trebuie să ai grijă să îți gestionezi bine banii, să calculezi cotele și să le alegi pe cele mai potrivite, să alegi numerele potrivite pentru a ieși un bilet câștigător. De fapt, pariurile sportive au câte puțin din toate: divertisment, matematică, logică și analitică.

Trebuie doar să găsești un echilibru între ele și să pariezi inspirat pentru că după toate acestea, îți trebuie și puțin noroc sau inspirație pentru a-ți asigura un câștig. Până atunci însă, avem câteva sfaturi pentru tine care te vor ajuta să câștigi primii tăi bani la pariurile sportive. Iată care sunt acestea!

Nu paria sume foarte mari pe prognosticuri incerte

După cum spuneam și mai devreme, managementul banilor este o componentă importantă a pariurilor sportive, mai ales atunci când vrei să te bucuri de un câștig însemnat. Încearcă să îți stabilești o anumită sumă limită peste care să nu treci, indiferent de cât de norocos te simți. S-ar putea ca tocmai în aceste momente norocul să te părăsească și să pierzi sume însemnate de bani. Nu paria sume mari decât pe rezultate de care ești cel puțin 95% sigur.

Mergi pe mâna cotelor mici

În spatele cotelor de la pariuri sportive se află un raționament destul de simplu care ar putea să îți aducă câștiguri mari. Orice cotă mică are o șansă mai bună de realizare decât o cotă mare. Spre exemplu, dacă vezi că echipa ta preferată are o cotă de 5-6 într-un derby, ar fi bine să nu pariezi pe ea pentru că șansele de a câștiga sunt egale cu 0. Atunci când vine vorba de pariuri sportive, secretul stă chiar în aceste cote mici care de cele mai multe ori nu îți aduc câștiguri prea mari, dar sunt mai sigure. Dacă ai nevoie urgentă de bani, nu te arunca la cotele mari, ci mai degrabă pariază o sumă mai mare de bani pe niște evenimente sportive cu cote mai mici.

Nu juca prea multe evenimente sportive pe un bilet

Un parior experimentat spunea odată că pe un bilet ar trebui să se regăsească maxim 3-4 evenimente sportive. Cu cât numărul evenimentelor sportive de pe un bilet crește, cu atât șansele tale de câștig scad. Desigur, există și situații în care biletele cu multe meciuri sunt câștigătoare, însă de obicei, acele meciuri au cote foarte mici și sigure.

Ia în considerare biletul zilei

Probabil ai văzut la mai multe case de pariuri sportive o secțiune intitulată ”Biletul zilei”. Biletul zilei este de fapt o serie de recomandări făcute de cei mai buni tipsteri din țară. Dacă te afli vreodată într-o pană de inspirație sau pur și simplu îți dorești mai multă siguranță în pariere, poți lua în considerare Biletul zilei. Cu toate acestea, nu te poți aștepta la un câștig sigur pentru că nimeni nu îți poate spune cu exactitate care va fi rezultatul unui meci.

Toate acele prognosticuri de pe biletul zilei reprezintă rezultatul unei munci destul de grele de adunare și analizare de informații.

Spre exemplu, un tipster va analiza ambele meciuri din punct de vedere al jucătorilor, al formei lor, al mizei jocului, al rezultatelor precedente, etc. și abia apoi va emite o părere despre un posibil rezultat final.

Biletul zilei este acea opțiune pe care o ai într-o zi mai puțin norocoasă, așa că, nu ezita să o folosești!

 

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta