Direct la continutul paginii »

Noriel are grija de siguranta si confortul copilului tau

Poza stire 'Noriel are grija de siguranta si confortul copilului tau'
31 August 2015 0 comentarii

Magazinele Noriel isi lanseaza gama de carucioare copii in toate magazinele, inclusive in cele online. Acestea sunt concepute special pentru confortul si siguranta copiilor. Cu o atentie deosebita pentru detalii si respectand intru totul normele de siguranta, Noriel isi extinde baza de produse, adaugand in portofoliu si carucioare pentru copii.

Asa cum obisnuieste de ceva timp Noriel se gandeste atat la copii cat si la parinti. Produsele lor vin ca un ajutor in cresterea copilului, cat si in dezvoltarea personalitatii acestuita. Daca in principal acestia s-au axat pe jucarii, a venit momentul in care compania a luat decizia sa-si dezvolte gama de produse comercializate. Dupa o triere atenta a producatorilor, compania, a ales cele mai bune marci si produse, special pentru clienti. Astfel compania a dat startul la cumparaturi, oferind cumparatorilor, un portofoliu complet de produse, unde acestia pot alege de la a la z tot ce e necesar in cresterea copiilor.

Cu o atentie deosebita la detalii si calitate, cei de la Noriel au imbogatit portofoliul cu marci de carucioare copii de cea mai buna calitate, atent selectate pentru clienti. Acestea pot fi achizitionate direct din magazine, sau online, de pe site. Pentru comenzile online clientii au si transportul inclus, ceea ce scoata in evidenta grija celor de la Noriel pentru comparator. Pentru a simplifica decizia cumparatorului in functie de nevoile acestuia, cei de la Noriel au introdus pe site si o fereastra de chat live, unde clientii pot primi informatii in timp real, economisind astfel timp.

Cu o experienta de ani de zile in domeniu, cei de la Noriel s-au impus pe piata de profil prin calitatea produselor comercializate, cat si a accesibilitatii acestora. Gama de produse diversificate si profesionalismul celor din interiorul companiei, i-au facut sa fie preferati de cumparatori. Serviciile ireprosabile le-au adus un plus de seriozitate si le-au sporit vanzarile in ultimii ani, incat acestia au castigat detasat segmental de profil al pietei.

Pe cei de la noriel ii puteti gasi atat in magazine cat si online pe www.noriel.ro

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta