Direct la continutul paginii »

Metode de plată acceptate la cazinourile online

Poza stire 'Metode de plată acceptate la cazinourile online'
06 Septembrie 2021 0 comentarii

 

Cazinourile online oferă ore de distracție pentru orice pasionat de jocuri de noroc. Există o mulțime de jocuri disponibile, de la cele clasice de masă, ca blackjack și ruletă, la cele cele mai moderne sloturi. Însă, pentru a te juca trebuie să stabilești un buget pe care să-l depozitezi în contul tău de pe site-ul cazinoului. Nu ai nevoie de sume mari pentru a experimenta senzațiile pe care ți le oferă un joc bun, dar trebuie să cunoști metodele de plată acceptate la cazinourile online. Descoperă în continuare care sunt acestea și alege-le pe cele mai potrivite pentru tine.

 

Plata prin transfer bancar

Transferul bancar este o metodă veche de a depune bani în contul de cazino, însă aplicațiile de internet banking l-au făcut din nou popular. Transferul bancar permite încărcarea unei sume mari și scade riscul de fraudă, într-o epocă în care site-urile duplicate, furtul de date și clonarea cardului au devenit infracțiuni comune. Totuși, această metodă are și inconveniente. În primul rând, banca îți ia un comision, chiar și în condițiile în care cazinoul nu percepe niciun ban pentru transfer. Un alt aspect negativ este că banii ajung în contul de cazino la 1-10 zile de la efectuarea operațiunii. Dacă vrei să te joci imediat, transferul bancar nu este o opțiune convenabilă.

Plata cu un card de credit/debit

Utilizarea cardurilor bancare reprezintă cea mai populară metodă de depunere la cazinourile online, atât în România, cât și la nivel mondial. Toate cazinourile acceptă plata cu un card Visa sau MasterCard, iar tranzacțiile pot fi securizate suplimentar. Astfel, poți seta o sumă limită și poți solicita confirmarea depunerii prin SMS, situație în care primești un cod pe telefon pentru a accepta depunerea sau înscrierea unei parole suplimentare. Limitele de depunere prin intermediul cazinourilor variază de la un operator de jocuri la altul și de cele mai multe ori nu se percepe niciun comision.

Plata prin intermediul portofelului virtual

Portofelele virtuale reprezintă modalități moderne de păstrare și transfer al banilor. Multe cazinouri online din România acceptă plata prin Skrill sau Neteller, portofele care presupun doar deschiderea unui cont online și asocierea contului bancar. Prin Skrill sau Neteller banii ajung imediat în contul deschis pe platforma online de jocuri. Reține că la fiecare tranzacție există un comision care constă într-un anumit procent din sumă. De asemenea, este posibil să plătești un comision și pentru conversia valutară, dacă faci plata în altă monedă decât cea utilizată de cazino.

Utilizarea unui card preplătit Paysafecard

 

Cardurile preplătite se bazează pe același principiu ca obișnuitele cartele telefonice. Plătești o sumă în schimbul unui card și primești un cod de 16 cifre pe care îl înscrii pe site-ul cazinoului. Banii ajung imediat în cont, fără comision. Avantajul acestei metode este acela că datele tale bancare nu mai ajung la terți, astfel că nu riști nimic din punct de vedere al securității. Totuși, un astfel de card nu îți permite să faci și retrageri, de aceea trebuie să găsești o metodă compatibilă pentru acest lucru. 

Folosirea unei aplicații independente de banking

Există aplicații securizate de transfer monetar care au parteneriate cu multe bănci europene, iar utilizarea lor pentru depunerile la cazinouri se dovedește convenabilă. O aplicație ca Trusty nu îți solicită deschiderea unui cont, ci doar datele de logare pe care le folosești și la homebanking. Aplicațiile de acest gen au limite inferioare și superioare de transfer, pentru asigurarea securității și a unui rulaj convenabil pentru companiile din spatele lor.

 

Dacă vrei să te distrezi cu jocuri de „păcănele“ ca la aparate sau cu jocuri de masă ca blackjack, poker sau ruletă, cazinourile online reprezintă mediul perfect pentru tine. Ține cont de metodele de plată pe care ți le-am prezentat și joacă responsabil.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta