Direct la continutul paginii »

Luxury clothing: Stil la pret redus, in mall-urile outlet

 

Sursă: https://typeset-beta.imgix.net


Bineînțeles că nouă, fetelor, ne place să fim la modă.  Râvnim după ultima geantă apărută la vreo casă de modă renumită și ni se citește în ochi o dorință arzătoare când trecem pe lângă acea pereche de stiletto uimitoare care ne ademenește din vitrina magazinului.

Însă, pentru a fi mereu trendy, ai nevoie și de un buget pe măsură, care să te ajute să achiziționezi hainele și accesoriile pe care ți le dorești. Sau poți găsi un loc bine ales de unde să cumperi haine de lux, la prețuri reduse: centrele comerciale de tip outlet.

Care e secretul mall-urilor outlet?

Mall-urile outlet sunt recunoscute pentru politica prețurilor reduse pe care o aplică, așa-numitele “discount-uri permanente”. Mai exact, indiferent de perioadă, aici beneficiezi chiar și de reduceri de pâna la la 90%, în funcție de magazin, la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

Ei bine, tocmai aceste prețuri mici pun la îndoială calitatea ori originalitatea articolelor vestimentare care sunt comercializate în outlet-uri. Deci, care este, de fapt, misterul acestui tip de magazine?

Outlet nu înseamnă second-hand

Se face foarte des confuzia între haine outlet și haine second. De fapt, hainele pe care le găsești în outlet sunt doar haine noi, cu etichetă. De asemenea, nu sunt nici haine cu defecte și nici contrafăcute. Prețul este atât de redus, deoarece ele fac parte din surplusul de stoc al producătorilor, deci, implicit, din colecții mai vechi. Așa cum, din mall-urile obișnuite, poți să cumperi haine la oferte de extrasezon, exact așa funcționează și outlet-urile.

Ofertele practicate în aceste magazine sunt avantajoase nu doar pentru noi, în calitate de potențiali clienți, ci și pentru retaileri. Logica este simplă: decât să rămână cu haine nevândute ale căror prețuri însumează cifre fabuloase, preferă să le vândă, chiar și la preț redus, pentru a-și amortiza cheltuielile.

Deși un dezavantaj al outlet-urilor este că sunt destul de rare (în București, singurul centru de acest tip este Fashion House Centre din Militari), de regulă îi aduc shopping-ului o reinterpretare. Amenajate după concepte speciale, aceste magazine sunt mai puțin aglomerate și oferă o experiență plăcută la cumpărături.

Hainele outlet sau stil accesibil

Colecțiile outlet îți oferă, de fapt,posibilitatea de a beneficia de stil la preț accesibil. Pentru fetele care vor să fie în pas cu moda, aceste magazine sunt locurile perfecte pentru sesiuni de shopping de la cele mai mari branduri. Cât despre faptul că hainele outlet provin din colecții anterioare, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru pasionatele de modă. Și în plus, nu uita că moda revine.

Start la cumpărături!


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta