Direct la continutul paginii »

Implanturi mamare de la Clinica Zetta

Poza stire 'Implanturi mamare de la Clinica Zetta'
31 August 2015 0 comentarii

Dupa o saptamana grea, sambata am iesit cu fetele in oras. Mai intai am fost si am vazut un film,  am baut o cafea si distactia a continuat pana dimineata in club.O seara placuta, insa Andreea se vedea ca nu este in apele ei. Andreea a spus ca nu se simte prea bine deoarece, toate celelalte femei din club, inclusiv animatoarele au un bust generos si barbatii se uita dupa ele, incearca sa intre in vorba cu ele, dar si cu ea. Andreea este o tipa inalta si foarte frumoasa, dar din pacate natura nu a fost cam dura cu ea, si nu are bustul pe care aceasta si-l doreste.Andreea spune ca nu se mai simta sigura pe ea, si ca si-a pierdut increderea in sine, si ca se gandeste serios sa apeleze la implanturi mamare.

I-am spus ca nu trebuie sa isi piarda increderea in ea si sa se gandeasca bine, daca vrea sa isi mareasca sanii. Ce este drept, este ca mama natura a fost foarte darnica cu mine, poate ca imi este dificil sa ma pun in pielea Andreei, sincer nu mi-am pus niciodata problema, cum as reactiona daca decolteul meu, ar fi mai putin sau deloc generos. Insa ce stiu, si le spun tuturor prietenelor mele si nu doar, este ca marirea sanilor prin implanturi mamare “silicoane” este o interventie foarte individualizata, si trebuie facuta doar daca simti cu adevarat acest lucru, daca iti doresti doresti cu adevarat o marire a sanilor, exclusiv pentru tine, si nu pentru a indeplini dorintele altcuiva sau pentru a semana unei imagini ideale. Eu una nu cred in imaginea ideala, de aceea nu am incercat niciodata sa am forme “90-60-90” si nici nu o sa incerc sa intru intr-un tipar anume.

Dar daca Andreea isi doreste o marire a sanilor prin implanturi mamare, i-am spus ca nu trebuie sa faca asta oriunde, ci trebuie sa aleaga o clinica ce ofera conditii de lux, igiena maxima, medici specialisti si personal cu experienta in domeniu. I-am spus ca ar putea sa aleaga fara nicio retinere clinica Zetta. Acestia sunt concentrati pe actul medical fara compromisuri. Medicii echipei sunt toti specializati in operatii cu inalt grad de deficultate si vor accepta sa intervina, doar dupa ce se vor asigura ca solutiile alese sunt cele mai bune, nu inainte de niste teste foarte amanuntite.Din ce stiu de la alte prietene, sau mai bine zis din ce am putut sa vad in urma operatiilor, totul este exact asa cum trebuie sa fie. Echipa este profesionista si dedicata, iar operatiile chiar si cele mai dificile decurg usor astfel ca, rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta