Direct la continutul paginii »

Ghid pentru începătoare: Cum se aplică extensiile de gene?

Poza stire 'Ghid pentru începătoare: Cum se aplică extensiile de gene?'
14 Noiembrie 2019 0 comentarii

 

În ultima perioadă, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai răspândite metode de înfrumuseţare la care femeile apelează. Cu ajutorul extensiilor de gene poţi renunţa complet la anumite produse de make-up, cum ar fi rimelul sau eyeliner-ul, pentru că acestea îţi oferă un look de invidiat, dar în acelaşi timp, şi un aer seducător şi dramatic.

Extensiile de gene sunt fire individuale pe care le aplici peste genele naturale, cu scopul de a le alungi şi de a le îngroşa. Cu ajutorul acestei metode, îţi vei alungi şi curba genele, iar totul va avea un aspect natural. În plus, extensiile de gene pot rezista pe firele naturale mult timp, până când acestea cad şi se regenerează. Aşa că dacă vrei să încerci să aplici extensii de gene, iată care sunt principalii paşi de urmat.

Demachierea ochilor

Înainte de a aplica extensiile de gene, este important să te demachiezi în zona ochilor folosind un produs fără ulei, creat special pentru extensii. Astfel, acesta nu va afecta calitatea adezivului şi în acelaşi timp îţi va proteja şi ochii.

Foloseşte plasturi protectori

După ce te-ai demachiat, este recomandat să aplici peste genele inferioare nişte plasturi protectori. În acest fel, vei proteja genele din partea jos a ochilor, pentru a nu se lipi de genele superioare în timpul procedurii cosmetice. Poţi opta pentru plasturi de colagen, benzi de hârtie, din plastic sau chiar benzi adezive speciale, pe care îi găseşti pe Antonella Shop.

Curăţarea genelor

Este important ca genele naturale să fie curăţate înainte cu un primer special, pentru a îndepărta orice altă urmă de sebum, uleiuri sau alte impurităţi. După ce genele s-au uscat, le poţi separa cu ajutorul unei pensete, pentru a lăsa un loc liber pentru firul pe care urmează să fie aplicată extensia.

Aplicarea extensiilor

Firul de extensie se trece printr-un adeziv special, iar apoi se lipeşte cu ajutorul unei pensete, de firul natural de păr. Apoi, cu ajutorul unei pompiţe poţi usca adezivul, pentru ca acesta să nu se întindă. După ce ai terminat, poţi pieptăna genele cu o periuţă, pentru ca acestea să nu se lipească între ele. Iar ultimul pas este dezlipirea plasturilor de protecţie.

După aplicarea extensiilor de gene este recomandată evitarea soluţiilor pe bază de ulei, dar şi mersul la saună, la solar sau la piscină. De asemenea, ar trebui evitat dormitul pe burtă, cu faţa în pernă, deoarece acest lucru ar putea afecta forma genelor şi ar putea cauza desprinderea extensiilor.

Aşadar, aceştia sunt paşii esenţiali pe care trebuie să îi urmezi pentru a aplica extensiile de gene. Dacă nu ai mai făcut acest lucru până acum, poţi urmări câteva tutoriale înainte sau poţi urma chiar şi un curs de specializare.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta