Direct la continutul paginii »

Engineer Moving, soluţia optimă de mutări pentru firme

Poza stire 'Engineer Moving, soluţia optimă de mutări pentru firme'
19 Iunie 2015 0 comentarii

 În cazul unei relocări, orice companie are nevoie ca mobila să fie mutată rapid şi sigur. Pentru aceasta, există o firmă de transport mobilă în Bucureşti şi în toată ţara, al cărei profesionalism vorbeşte de la sine: Engineer Moving.

O companie care să se ridice la aşteptările serviciilor de relocare a firmelor are nevoie de un personal specializat în domeniu şi oferte adaptate transportului de documente importante, piese de mobilier, bibliorafturi, dar şi computere, proiectoare şi alte dispozitive scumpe.

Serviciile de transport de mobilă pentru firme trebuie să se poată desfăşura chiar şi într-o noapte şi să includă demontarea şi remontarea pieselor. Fiecare obiect transportat trebuie să fie învelit în echipamente speciale de protecţie, iar echipa de lucru, chiar şi şoferii, trebuie să fie specializaţi în domeniul transportului de mobilă. Aceste avantaje se regăsesc şi pe site-ul Engineer Moving, compania care deja a mulţumit peste 300 de companii, printre care şi KFC, Asirom, Piza Hut şi MaxBet.

E-Moving se ocupă nu doar de firme, ci şi de mutarea persoanelor fizice, pe plan local, naţional şi internaţional. Clienţii beneficiază de consultanţă gratuită la faţa locului, un personal calificat şi tânăr şi un preţ accesibil şi negociabil.

Engineer Moving nu este doar compania care apare la uşa clientului, încarcă mobila, o transportă şi apoi pleacă. Firma vinde şi închiriază cutii pentru ambalare, dar deţine şi un atelier de recondiţionare a mobilei, chiar dacă aceasta este alterată de dinainte de mutare. Pentru situaţiile speciale, mobila poate fi depozitată în containere monitorizate non-stop.

Compania localiazată în Bucureşti are în portofoliu atât servicii de mutare locală sau naţională, cât şi internaţionale. Chiar şi în acest caz, transportul mobilei se face rapid. În categoria de „mobilă” intră, bineînţeles şi obiecte atipice, precum piane, maşini industriale, unelte şi aparaturi de dimensiuni mari.

Engineer Moving are experienţă în mutări de persoane fizice şi companii, fără a răsfrânge aceste categorii. La această firmă pot apela atât clienţi cu spaţii de dimeniuni mici sau extrem de mari, fabrici, spaţii comerciale, instituţii şi orice alt fel de companii care au nevoie de o relocare sigură. 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta