Direct la continutul paginii »

Design interior living casa stil clasic

Stilul de design interior clasic este adoptat de cele mai multe ori de cei care detin proprietati impunatoare, cum ar fi o vila sau o casa. Desi un stil clasic poate parea extrem de sobru dupa parerea multora, in secolul modern, stilul clasic de decor este mai maleabil in cea ce priveste liniile si elementele selectionate.

Daca va doriti un living decorat in stil clasic, este bine sa nu ignorati sfaturile unui expert in design interior. Expertul va poate recomanda optiuni accesibile ca si pret, in cea ce priveste mobilierul dar si accesoriile pentru un astfel de stil. Atunci cand se amenajeaza un living in stil clasic, designerii vor opta pentru o simetrie perfecta.

Nu va imaginati pentru nicio secunda fatpul ca un stil clasic implica culori banale, din contra fiecare nuanta aleasa trebuie sa emane rafinament. Daca peretii din living sunt intr-o culoare pastel, mobilierul trebuie sa fie unul din lemn masiv, inchis la culoare. Pentru livingurile din astfel de case impozante, se alege o mobila italiana sau una clasica de lux care are finisaje remarcabile. Ca si material principal, beneficiarului ii este recomandat sa aleaga parchetul stratificat, marca Kahrs. Lemnul folosit atat la podea cat si la mobilier, va emana acel aer de camin cald si primitor.

Pentru corpurile de iluminat dintr-un living in stil clasic, viziunea unui expert in design interior va fi un candelabru impunator din fier forjat de pilda. Insa, daca preferati ceva mai simplist, niste plafoniere elegante in forma de floare sau alte modele elegante aurite de pilda, va pot orna intr-un mod deosebit livingul. Alte accesorii precum draperiile, covoarele, sculpturile si chiar si oglinzile nu trebuie excluse dintr-un decor clasic.

Daca aveti ferestre mari, draperiile si perdelele alese pentru livingul dumneavoastra trebuie sa fie din cele mai fine materiale, iar modelele fie abstracte, fie cat mai impunatoare pentru a iesi in evidenta. Puteti alege si un covor persan cu motive florale in miniatura, forma sa fiind ovala sau rotunda. Daca doriti sa optati pentru o masa impunatoare in living, aceasta trebuie neaparat sa fie confectionata din lemn de cea mai buna calitate, iar scaunele sa fie tapitate cu materiale fine. Atentia la detalii in cea ce priveste aceste piese de mobilier va reda acel aer clasic si sofisticat.

Daca spatiul va mai permite, puteti opta chiar si pentru o vitrina foarte somptuoasa in care sa etalati paharele de cristal sau alte astfel de seturi dintr-o ceramica fina. Daca aceasta piesa de mobilier contine si sertare, manerele pot avea un aspect antic prin lucratura fina si deosebita a acestor mici accesorii.

Nu este tocmai usor sa alegi astfel de piese, deoarece toate au o frumusete aparte. Stilul clasic reuneste piese cat mai unice ca si aspect si calitate. Preturile pentru amenajarea unui living in stil clasic nu sunt nesemnificative, insa rezultatul final va fi cu siguranta impresionant. Pentru informatii proiecte design interior Bucuresti va invitam sa vizitati siteul nostru web.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta