Direct la continutul paginii »

Descopera cele 2 modalitati de instruire profesionala independenta!

 

Ciel.ro - Afla cele 2 modalitati de instruire profesionala independenta (expertbeacon.com).jpg

Sursa foto: expertbeacon.com


Esti student? Esti gestionar? Lucrezi in audit sau faci parte din cercul finantistilor, pe partea de contabilitate sau pe postul de director financiar? Esti proprietarul unei afaceri? Daca ai raspuns “da” pana acum, te intereseaza sa afli cum sa inveti in mod independent, astfel incat sa ai un plus fata de cei care asteapta informatia de la un profesor sau de la un trainer.


Sunt doua modalitati prin care poti capta informatii si deprinderi de specialitate in mod independent si confortabil, intr-un ritm gandit in totalitate pentru preferintele tale.


Demo-urile


Un software de gestiune contabila, de contabilitate si salarizare, dar si de audit si revizuire poate avea disponibil un demo care sa te ajute sa intelegi mecanismul de functionare a acestuia si sa iti propuna o modalitate mai usoara de a iti desfasura activitatea.


Demo-urile cuprind informatii aplicate, niciodata pur teoretice. Cu toate acestea, in prezent se pune accent, din fericire, mult mai mult pe operationalizarea oricarei proceduri, pe scalabilitate, pe concepte care prin natura lor revolutioneaza atat mediul de business, cat si activitatea de business. Aceasta abordare se rasfrange in cele din urma catre orice salariat specialist intr-o ramura descrisa anterior.


Un demo adaptat fiecarei categorii de utilizator poate sa ofere cunostinte de baza despre partea atribuita a unui soft integrator precum acesta. Asa trebuie sa arate demo-urile in epoca in care informatia este afisata in functie de profilul consumatorului.


In plus, daca informatia este prezentata in forma dinamica si interactiva, care reda cat mai precis situatii reale, atunci este si mai bine pentru consumator!


Tutorialele


Tutorialele urmeaza demo-urilor din perspectiva in care acestea prezinta secvente ale utilizarii unui program informatic real, si nu sumarul unei versiuni reduse ale unei solutii software (asa cum fac demo-urile).


Tutorialele cuprind pasii pe care ii vei urma in timp real in programul propriu-zis. Acestea sunt utile cu precadere celor care au experimentat o varianta demo specifica si au ales sa opereze in activitatea lor cu acel program pe baza caruia a fost creat demo-ul.


Numai o suma de tutoriale poate aseza secventa dupa secventa pentru a recrea in detaliu o experienta reala, dar bazata pe date fictive. Chiar daca demo-ul este capabil sa functioneze cu date reale, experienta rezultata din utilizarea acestuia este redusa la ceea ce este cu adevarat esential.


Acest joc de alternanta iti ofera ocazia sa inveti un program ce te va conduce mult mai aproape de rezultate. La examene, la locul de munca sau in activitatea ta independenta vei cunoaste ce vehicule catre eficienta pot sa folosesti si, de asemenea, cum sa le utilizezi.


Concluzii


Bineinteles, sunt de apreciat atat trainingurile, cat si serviciile de consultanta care ar putea prezenta in detaliu solutiile informatice, sau chiar indemna la folosirea unor softuri si la integrarea lor in economia activitatii de un anumit tip.


A fi autodidact reprezinta un avantaj profesional net; de aceea, demo-urile si tutorialele devin din ce in ce mai accesate. Chiar trainerii propun in anumite cazuri accesarea acestora! 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta