Direct la continutul paginii »

De ce merita sa faci cursuri online

Poza stire 'De ce merita sa faci cursuri online'
11 Mai 2018 0 comentarii

Piata de cursuri din Romania a evoluat constant din 2008, insa s-a si schimbat o data cu raspandirea tehnologiei si intrarea telefoanelor inteligente in viata noastra. Romanii petrec intre 2 si 8 ore pe internet, in decursul unei zile, ceea ce a dus si la modificari in modul de petrecere a timpului liber sau a stilului de invatare.

Asadar, din ce in ce mai multi oameni aleg sa faca cursuri online pentru a-si dezvolta diverse abilitati importante pentru cariera lor. Fie ca aleg cursuri de dezvoltare personala, fie ca aleg cursuri tehnice precum cele de programare sau limbi straine, oferta este din ce in ce mai generoasa.

5 Motive pentru care sa faci cursuri online:

  1. Primul si poate cel mai important motiv este acela legat de flexibilitate! Poti face cursul cand vrei, in timpul tau liber, acasa sau la birou. Daca alegi cursuri audio poti chiar sa le asculti in masina si sa inveti lucruri noi in timp ce stai in trafic. Faptul ca nu trebuie sa te deplasezi prin oras si sa stai 1-2 zile intr-o sala de curs pentru a invata lucrurile pe care ti le doresti, implica o economie semnificativa de timp si de bani.

  1. Costurile sunt mai mici daca alegi sa faci un curs in format online, fata de formatul standard, in sala de curs sau de evenimente a vreunui hotel. In functie de formatul cursului ( scris, audio sau video) si de durata lui, preturile pot varia de la 30 lei pana la cateva sute de lei.

  1. Cursurile online sunt creative si adaptate pentru toate tipologiile de clienti. Sunt cursuri in format scris, cu informatii clare si succinte si care ofera exercitii practice prin care cursantii isi pot aprofunda cunostintele. Cursurile video si audio sunt interactive si ideale pentru cei care invata bine auzind informatiile, care nu au timp sa citeasca. Asadar, fiecare om poate alege cea mai buna metota prin care sa invete lucrurile de care are nevoie.

  1. Un curs online poate fi parcurs de mai multe ori. O data platit costul, cursul ramane al tau si il poti vedea/ reciti de cate ori vrei. In felul acesta poti aprofunda mai usor informatiile sau poti sa reiei capitolele care te intereseaza in mod special.

  1. Suport online prin chat, grupuri de discutii sau consiliere unu la unu cu trainerul care a facut cursul sunt beneficii extra pe care le puteti avea in functie de cursul ales. Sunt traineri si plarforme online de cursuri care ofera aceste beneficii semnificative care aduc un plus de personalizare a cursului si le cresc eficienta.

 

Acestea sunt principalele beneficii pe care le ofera cursurile online. Daca mai ai nevoie de motive pentru care sa investesti in cursuri de dezvoltare personala sau profesionala, afla ca doar prin educatie si invatare continua putem evolua, putem avea o cariera de success si relatii armonioase.

Un articol de Daniela Irimia, trainer de comunicare

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta