Direct la continutul paginii »

De ce și cum să o ceri de soție de Crăciun

Poza stire 'De ce și cum să o ceri de soție de Crăciun'
26 Octombrie 2017 0 comentarii

Perioada Sărbatorilor de iarnă ne face să fim mai sentimentali, mai inimoși, mai dornici de a oferi și se a căuta zâmbete în urma unor gesturi pe care le facem. Este perioada cadourilor și a gândurilor pozitive trimise în toate direcțiile. Spiritul Crăciunului ne aduce pe toți acasă, în jurul bradului și al mesei unde petrecem timp prețios cu cei dragi nouă. Tocmai din aceste motive, Crăciunul este momentul cum nu se poate mai potrivit pentru a o cere în căsătorie pe aleasa inimii tale. Dacă emoțiile te-au invadat deja și nu știi de unde să apuci problema și cum să faci pentru ca totul să iasă perfect, inspiră-te de mai jos și du-ți planul la bun sfârșit.

Cumpără inelul

Desigur, nu există cerere în căsătorie fără un inel de logodnă . Trebuie să fii foarte atent la ce alegi, pentru că așa îi vei demonstra iubitei tale că îi cunoști gusturile și că îți pasă despre ce crede. Piatra nu trebuie să fie nici prea mare, dar nici prea mică, ca să nu coste o avere, dar nici să fie nevoită să ia o lupă pentru a o vedea. Ca să fii sigur că nu dai greș, alege un model cât mai aproape de clasic, fără prea multe detalii, dar suficient de bine lucrat, ca să îi arate originalitatea. Cu siguranță știi care e culoarea ei preferată, așadar poți căuta un inel cu piatră care să fie în aceeași nuanță. Și ca să faci lucrurile și mai interesante, încearcă să îi găsești un loc unde să îl ascunzi, dar unde ești sigur că ea se va uita. Poate în cutia cu globuri, în coșul cu fructe, pe masa de Crăciun sau, de ce nu, într-o prăjitură. Sigur va fi impresionată de inventivitatea ta!

Nu uita de accesoriile inelului

Cu ce se asortează cel mai bine un inel? Răspuns corect! Cu un buchet de flori special alese pentru acest eveniment important din viața voastră. După ce va spune DA și va vedea că te-ai gândit și la acest detaliu, va fi cu adevărat uimită de cât de atent ești cu ea. Dacă știi care sunt florile ei preferate, mergi la sigur cu un buchet format numai din acel tip. Dacă ești confuz la acest capitol, alege un buchet viu colorat și sigur vei da lovitura. Cel mai probabil, nu numai ea va fi cu zâmbetul până la urechi, dar și familia sau cei dragi vouă cu care vă petreceți Sărbătorile.

Cum faci toate acestea?

Nu-ți face griji, știm cu toții că perioada Crăciunului este una aglomerată, care nu prea îi place portofelului tău, dar există și pentru asta o soluție. Dacă ai cheltuit toți banii pe cadouri și nu ți-au mai rămas pentru inel, poți folosi oricând un as din mânecă. Cu un credit online rapid n-o să mai simți atât de mult că ai pierdut șirul cheltuielilor și te vei descurca mai ușor.

Ia-ți inima în dinți și pune întrebarea cea mare. Începe cu dreptul viața în doi și cere-o în căsătorie cum nu se poate mai romantic! Îți ținem pumnii!

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta