Direct la continutul paginii »

Cursuri de contabilitate platite de firma

Poza stire 'Cursuri de contabilitate platite de firma'
03 Noiembrie 2015 0 comentarii

 Ca sa iti cresti sansele ca firma la care lucrezi sa iti plateasca un curs de contabilitate in Bucuresti trebuie:

  1. Sa cauti si sa identifici cursul care ti se pare adecvat: trebuie sa aloci cateva ore pentru a gasi mai multe oferte pentru ca desigur, vei fi intrebat de seful tau daca e cea mai buna varianta si trebuie sa ii demonstrezi avantajele alegerii acestui curs de contabilitate
  2. Sa intrebi daca nu exista deja un furnizor agreat iar in cazul in care exista, sa ii ceri si aceluia oferta.
  3. Sa cunosti bugetul de training: chiar daca ai ales un furnizor, conditiile de curs sunt optime, trebuie sa poti sa te incadrezi in bugetul alocat acestor cursuri si acest lucru sa nu constituie o povara pentru compania la care lucrezi. Daca nu vrei sa iti sperii superiorul, ai putea sa imparti investitia in cursuri pe luni si astfel, investitia poate parea mai mica.
  4. Clarifica obiectivele acestui curs: daca tu ai un nivel destul de bun de contabilitate, te afli, sa zicem, la un nivel mediu, lucrezi in departamentul de contabilitate al unei firme, nu are rost sa incepi sa faci un curs de incepatori. Trebuie sa te gandesti la un curs de contabilitate, adaptat nevoilor tale punctuale.
  5. Asigura-te ca acest curs se va termina intr-un timp rezonabil! Acest lucru e foarte important pentru impactul asupra cursurilor pe care le faci. inainte de a te incadra intr-un curs si de a hotari ca vrei sa faci acest curs, gandeste-te bine daca timpul acordat acestuia va fi in regula ca sa poata avea impactul dorit. Se poate ca angajatorul tau, vazand efortul sustinut, sa aprecieze si sa plateasca chiar la final, sa iti ramburseze banii pe care i-ai investit.

Esti interesat sa faci cursuri de cursuri de specializare si perfectionare acreditate? Atunci poti incerca la Premium-Teaching pentru a-ti pregati un program adecvat cererii si nevoilor tale.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta