Direct la continutul paginii »

Cum transformi o ținută basic într-una chic

Poza stire 'Cum transformi o ținută basic într-una chic	'
25 August 2021 0 comentarii

 

Arta de a ridica instantaneu rafinamentul unei ținute este o abilitate care poate fi dezvoltată foarte ușor de către oricine. În principal, este vorba de a schimba modul în care sunt combinate elementele, adăugarea unor accesorii de efect, cum ar fi niște cercei sau inele Pandora, dar și mixarea unor piese formale cu ceva smart casual. 


Amestecă ceva sexy cu haine structurate și nu uita să apelezi la formarea de straturi. Acestea îți vor permite să arăți exact cât vrei, atunci când vrei. Simpla purtare a unui sacou va face o ținută să fie formală, în timp ce renunțarea la el, va putea arăta o bluză elegantă cu umerii goi, accesorizată cu niște cercei candelabru, care îți vor pune în valoare gâtul lung. 


Formalitate, culoare, textură și formă, reprezintă elementele cu care poți crea efecte neașteptate și care te vor ajuta să transformi orice ținută basic într-una chic. Majoritatea persoanelor au obiceiuri bine fixate atunci când vine vorba despre modul în care se îmbracă și construirea unei ținute. De multe ori cel mai important exemplu sunt persoanele din proximitate, cum ar fi grupul de prieteni sau colegii de la birou. Însă uneori, doar o mică schimbare va duce la soluții uimitoare la care nu ne-am fi gândit niciodată. 


Dacă vrei să ieși din rutina stilului pe care îl folosești de obicei, ia-ți ceva timp într-un weekend și probează toate hainele pe care le ai în dulap. Încearcă combinații la care nu te-ai fi gândit niciodată și vezi ce se întâmplă. Pentru ca totul să fie și mai amuzat. Fă aceste încercări împreună cu una sau mai multe prietene, aducând cumva împreună toate hainele pe care le aveți. Va fi o experiență grozavă din care veți învăța multe. 


Oricine are în dulap una sau două piese de top, care ajută la obținerea unui look grozav în orice moment: tocuri declarative, blugi statement sau un top care sucește capete. Acestea sunt detaliile la care trebuie să lucrezi de cele mai multe ori atunci când mergi la shopping. Piesele respective au capacitatea de a transforma instant orice ținută  basic în una chic, fără niciun fel de efort din partea ta. 


Apelând la aceste mici trucuri vei reuși să construiești de fiecare dată o ținută deosebită, care va rezista testului timpului și al tendințelor. 


  1. Accesorii voluminoase

Acestea pot condimenta întregul look. Chiar dacă preferi să alegi de obicei haine sau pantofi neutri, o geantă colorată sau bijuterii atrăgătoare vor face orice ținută să arate cool. Este bine de reținut că prea mult nu este niciodată ok, așa că nu exagera. 


  1. Poartă imprimeu cu leopard

Este o adevărată declarație pentru garderoba ta. Imprimeul cu leopard nu este doar un simplu accent și nu va trece niciodată neobservat. Indiferent dacă este vorba despre o haină, o bluză, o pereche de pantofi sau o eșarfă, reține că o singură piesă este suficientă. 


  1. Poartă eșarfe colorate

Acestea vor scoate imediat orice ținută din anonimat, împrumutându-i culori sau imprimeul propriu. Dacă ești îmbrăcată all black dar ai o ținută cu model geometric colorat puternic, imaginea ta va fi una colorată la rândul ei, veselă și optimistă. Renunță la eșarfă și vei fi percepută ca o persoană sobră și chiar tristă. 


  1. Alege pantofii nude

Sunt varianta care salvează orice ținută, fiind universali și indispensabili în orice garderobă, deoarece se potrivesc cu aproape orice. Dacă simți că ai prea multe culori în hainele pe care le porți, o pereche de pantofi nude vor adăuga exact cantitatea de echilibru pe care ți-o dorești. Acești pantofi te vor avantaja și din punct de vedere vizual deoarece îți vor face picioarele să pară mai lungi.  

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta