Direct la continutul paginii »

Cum te poți bucura de o experiență plăcută la pariuri online

Poza stire 'Cum te poți bucura de o experiență plăcută la pariuri online'
13 Septembrie 2021 0 comentarii

 

Cele mai multe ghiduri de pe internet te vor ajuta să câștigi mai mult la pariuri și mai puține te vor învăța cum să joci responsabil. În ideea că atâta timp cât câștigi totul este permis, adică inclusiv să te îngropi în datorii sau să transformi pariurile într-o dependență, totul pare să fie permis. Noi credem că experiența de joc, fie el online sau offline, este mai importantă în general decât câștigul, așadar îți punem la dispoziție un scurt ghid despre cum să te bucuri de pariurile online, nu neapărat să câștigi la ele. 
Nu scoate din calcul norocul 

 

Pariurile online sunt destul de asemănătoare cu cele offline, deci nu uita că, indiferent de cote sau ponturi, biletul poate fi necâștigător din cauza lipsei de noroc. Chiar dacă așa zișii specialiști îți vor spune că există strategii imbatabile (nu, nu există) cel care va decide în final, chiar și asupra celor mai studiate pariuri, este tot un dram de noroc. Ține minte acest aspect și nu te învinovăți prea tare când nu câștigi. Te-ai apucat de pariuri pentru a te distra, nu pentru a te frustra, nu? 

 

Stabilește un buget 

 

Că tot vorbeam mai sus de frustrări, ai grijă să nu repeți chiar și tu cea mai veche și comună greșeală a pariorilor începători, mai exact să te apuci să pariezi bani cu nemiluita. În acest caz chiar va fi nevoie de o strategie, lipsa unui plan fiind capabilă să te lase cu datorii de la o lună la alta. Pariază bani doar atunci când ești sigur că ți-ai achitat absolut toate datoriile pe luna în curs și ideal ai pus și ceva deoparte. Nu juca mai mult și mai des decât îți permiți, altfel această pasiune ar putea deveni toxică. 

 

Ți se va schimba și perspectiva când adopți această strategie. Când pierzi doar bani de care nu ai neapărată nevoie nu vei fi atât de afectat, iar orice câștig se va transforma într-un bonus. Vrei să pariezi relaxat sau împovărat de griji? 

 

Fă un plan de joc 

 

Poate cea mai importantă recomandare pe care ți-o putem face în ceea ce privește pariurile sportive online este cea de a nu juca la instinct. De exemplu, atunci când alcătuiești un top case de pariuri, te bazezi pe date concrete, nu? Ai grijă ca la fiecare pariu să iei în calcul următoarele aspecte: 

 

  • Pariază doar pe sporturile și echipele pe care le cunoști. Doar dacă ești familiarizat cu regulile sportului, componența echipelor și detaliile fine vei putea să interpretezi ce ai descoperit atunci când îți faci documentarea pentru meci. Dacă te simți norocos și ai bani de aruncat, ai putea paria pe orice, dar realizează că șansele de câștig sunt infime;

 

  • Inspiră-te din ponturi doar atunci când sunt verificate. Nu cumpăra ponturi de pe internet și nu pune bani pe pariuri până nu verifici la rândul tău pariurile recomandate de tipsterii de încredere. Ghici ce, chiar dacă tu crezi că responsabilitatea este pe umerii lor, tu ești cel care va pierde bani la finalul zilei;

 

  • Analizează pariul din toate punctele de vedere. Nu te baza doar pe ponturi și pe cote, ci ia în calcul și detalii precum statistica, motivația echipelor, absenții, elementele din culise. Altfel vei juca oarecum la nimereală și nu așa cum o fac marii pariori, deci nu te vei bucura de experiență pe deplin. 

 

Am dori să-ți amintim chiar și în încheiere că te joci pentru a te distra, deci nu pune bani la pariuri atunci când ești nervos sau supărat. Dacă un rezultat te demoralizează, evită să joci pentru câteva zile, până când ți-ai revenit. Joacă responsabil și te vei bucura de toate beneficiile pariurilor sportive online. 


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta