Direct la continutul paginii »

Cum sa treci de sezonul rece cu bani putini?

Poza stire 'Cum sa treci de sezonul rece cu bani putini?'
20 Decembrie 2017 0 comentarii

Nu este niciun secret in faptul ca domeniul fashion este un domeniu care genereaza un interes din ce in ce mai mare. Partea interesanta este ca nu doar femeile sunt interesate de haine la moda, ci si o buna parte din partea masculina.

Privita din exterior, pasiunea pentru haine pare extrem de costisitoare si complicata. Analizand in detaliu insa, optiunile sunt nelimitate, existand, pe langa hainele noi, haine secon hand sau produse croite atat de pasionati, cat si de croitori incepatori care pot percepe costuri foarte mici.

Odata cu venirea iernii, misiunea celor care traiesc pentru fashion este foarte complicata, mai ales daca bugetul nu le permite extravagante si haine scumpe. O geaca, un palton sau o pereche de incaltaminte pentru iarna, toate sunt mai costisitoare decat hainele purtate vara. Tocmai de aceea, ideea unor haine de iarna achizitionate din magazine second hand poate sa prinda contur.

De ce haine de iarna din magazinele second hand?

Exista multe motive pentru care o astfel de solutie se dovedeste foarte eficienta:

  • Exista magazine de haine second-hand online. Este un foarte mare plus, in conditiile in care comenzile online pot fi returnate, ceea ce inseamna o flexibilitate mult mai mare. Pe langa asta, este mult mai usor de descoperit modelul preferat intr-un magazin online decat intr-un magazin second hand fizic, unde cautarile pot sa fie foarte obositoare.

  • Hainele second hand sunt mult mai ieftine. Pretul este unul dintre principalele motive pentru care foarte multi oameni aleg haine la mana a doua. Spre exemplu, pot fi gasite geci de foarte buna calitate la preturi care nu depasesc 100 de lei, spre deosebire de magazine cu haine noi, unde o geaca ajunge cu usurinta la cateva sute de lei.

  • Multe dintre hainele second hand sunt de fapt noi. O haina second hand nu inseamna, neaparat, o haina purtata. Exista multe magazine cu renume care renunta la colectiile vechi de haine, fie pentru ca sunt modele ce nu mai reprezinta politica firmei, fie ca au mici defecte. Acestea pot fi achizitionate la preturi modice.

  • Calitatea hainelor din magazinele second hand este superioara. Calitatea este un punct forte pe care orice haina second hand il prezinta. Toate hainele sunt analizate in detaliu si sunt comercializate doar daca prezinta o calitate superioara. Majoritatea sunt produse de brand, asadar, pot fi purtate cu incredere chiar si de catre cei care sunt extrem de pretentiosi in ceea ce priveste textilele pe care le poarta.

  • Exista o diversitate foarte mare. Pentru cei care poarta produse achizitionate dintr-un magazin second hand, riscul de a descoperi o persoana cu acelasi model de haina este minim. De regula, modelele gasite in magazinele de acest fel sunt mai rare si evident, mult mai interesante.

De unde se pot achizitiona haine second hand de calitate?

In principiu, aceste haine pot fi gasite oriunde. Totusi, este bine sa se mizeze pe hainele online, deoarece vin cu avantajul returului, dar si cu mai putin timp pierdut pentru a gasi un model atractiv. Pe langa asta, hainele online sunt deja aranjate pentru sesiunea foto, asadar, ai garantia ca sunt curate si analizate in detaliu.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta