Direct la continutul paginii »

Cum sa-ti transformi locuinta prin intermediul corpurilor de iluminat cu LED

Poza stire 'Cum sa-ti transformi locuinta prin intermediul corpurilor de iluminat cu LED'
18 Septembrie 2017 0 comentarii

Obiectele de iluminat sunt la fel de importante pentru o locuinta precum sunt sursele naturale de lumina. Daca iti doresti niste surse moderne care sa genereze lumina artificiala in apartament sau casa, poti sa alegi sa folosesti, fara probleme, diverse obiecte cu becuri cu LED. In categoria obiectelor becuri cu LED intra si spoturile, benzile, aplicele, panourile, lampile si proiectoarele. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa beneficiezi din plin de corpurile de iluminat cu LED din locuinta ta.

 

Foloseste-te de avantajele obiectelor de iluminat cu LED

Obiectele cu becuri LED au numeroase avantaje, pe care ar fi bine sa le exploatezi la maximum. Becurile cu LED nu se incalzesc, aspect care contribuie la eficienta energetica a casei tale. O locuinta eficienta din punct de vedere energetic presupune costuri mai mici de intretinere. De asemenea, un camin iluminat cu obiecte prevazute cu LED-uri este mult mai sigur, deoarece riscurile de incendiu sunt extrem de reduse. In plus, becurile cu LED nu contin mercur si nu au invelis din geam, vulnerabil la impact. Nu in ultimul rand, obiectele de iluminat cu LED sunt foarte durabile in timp.

Exploateaza-le functionalitatea

Corpurile de iluminat cu becuri cu LED se remarca prin functionalitate, deoarece pot sa-si faca loc in orice tip de spatiu. De exemplu, doua veioze cu LED sunt ideale pentru comodele din stanga si dreapta patului din dormitor. Poti alege veioze cu modele, culori si dimensiuni diferite. Exista veioze cu carcase din plastic sau aluminiu. Printre cele mai importante caracteristici ale unei veioze se numara voltajul si unghiul fasciculului luminos. In cazul in care nu iti doresti niste veioze clasice, poti sa optezi pentru doua lampi de birouri cu LED. Asemenea veiozelor, lampile de birouri sunt disponibile la vanzare in mai multe culori si modele.

Pentru iluminatul tavanelor ai putea incerci sa montezi benzi cu LED care, totodata, au si rol decorativ. Daca locuiesti la casa, alege sa-ti pui in evidenta soclul cu LED-uri de 2,5 sau 4W, in functie de intensitatea luminoasa pe care o doresti.

Planifica din timp

Inainte sa incepi procesul de transformare a casei tale prin intermediul obiectelor de iluminat cu LED, planifica-ti din timp fiecare detaliu. Adica stabileste ce obiecte iti doresti, unde o sa le amplasezi, ce buget vei aloca, cine o sa le monteze (daca e cazul) si de unde le vei cumpara.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta