Direct la continutul paginii »

Cum să te uiți online la filme alături de prieteni, chiar dacă este fiecare la casa lui?

Poza stire 'Cum să te uiți online la filme alături de prieteni, chiar dacă este fiecare la casa lui?'
14 Aprilie 2020 0 comentarii

 

acă noul coronavirus te ține departe de prietenii tăi, alături de care obișnuiai să te uiți la filme și seriale, nu te grăbi să fii nostalgic. Chiar dacă trebuie să respecți regulile cu care noul concept de “Distanțare Socială” vine la pachet, află că soluții există. În rândurile de mai jos noi îți vom arăta cum poți urmări content video alături de gașca ta, pe întreaga perioadă a izolării și (cel mai important) fiecare din siguranța propriului cămin. Alternativele pe care ți le oferim astăzi sunt: Netflix Party, wacth2gether și Airtime. Te-am făcut curios? Atunci rămâi alături de noi pentru a afla mai multe: 

Filme online cu prietenii tăi: Netflix Party 

Începem acest clasament cu un tool pe care cei de la Netflix l-au lansat acum ceva timp, dar care se mulează perfect pe nevoile din această perioadă. Pentru a vă uita în gașcă la content video, trebuie să aveți cu toții Netflix Party instalat în browser-ul Chrome (din Chrome Web Store). Intrați apoi pe netflix.com și dați play unui serial / film din lista respectivă. 


Ține cont de faptul că doar din browser puteți realiza acest lucru, nu din aplicația Netflix instalată pe unul dintre terminale. În dreapta omnibar-ului din Chrome vei vedea un buton pe care sunt trecute inițialele “NP”. Click pe acesta, pentru a genera o nouă cameră de văzut online filme și seriale, doar de tine și prietenii tăi. Tot în acest pas poți face setările astfel încât tu (sau alții) să poți derula, pune “PAUSE” sau “STOP” etc.


Dacă vrei să inviți și alți prieteni la seara voastră de filme și seriale, tot ce trebuie să faci este le trimiti link-ul generat prin orice serviciu de mesagerie dorești, însă acesta trebuie activat DOAR din extensia Netflix Party, instalată în browser-ul Chrome. Fiecare user își poate alege un nume și o poză, iar mesajele pe care le dați între voi vor apărea simultan, chiar în timpul derulării conținutului video. 


Filme online cu prietenii tăi: watch2gether

Trecem acum la soluția no.2 : watch2gether, o alternativă de luat în calcul, pentru vizionarea de conținut video și audio, alături de toți cei din gașca ta. Evident, toți la casele lor, departe de riscurile generate de expunerea inutilă în spații publice. watch2gether oferă acces la o bază cât se poate de generoasă de servicii precum: Youtube, Vimeo, Twitch, Deezer, Mixer, Instagram, Twitter, Mixcloud, Soundcloud, dar și multe altele. Este un tool ce rulează direct din browser (cât de “2020”, nu-i așa?), iar interfața acestuia conține atât o căsuță de chat, cât și un playlist simplu de accesat. 

Filme online cu prietenii tăi: Airtime 

Dacă autoizolarea te găsește tot pe smartphone în cea mai mare parte a timpului, aplicația Airtime îți permite să te uiți la conținut video alături de cei mai buni prieteni ai tăi. Nu trebuie să puneți pe “Hold” serile voastre de socializare, dacă v-ați descărcat acest app în device-urile voastre mobile. Airtime îți permite să generezi camere noi, în care poți invita până la 10 prieteni. Este disponibilă atât pe telefoanele cu iOS, cât și pe cele cu sistem de operare Android și vă permite să vă uitați împreună la clipuri pe Youtube, sau să ascultați muzică în timpul unei sesiuni de video call. 


Dacă vrei să te vezi cu prietenii tăi la un film bun, exact ca în serile voastre bune de cinema, află că și decorul este important într-un astfel de “proiect”. Pentru a transforma spațiul livingului într-o veritabilă sală de cinematograf, ai nevoie de un televizor 4K, ce poate împinge la un alt nivel întreaga experiență. Un smart tv 4K Ultra HD se poate conecta rapid la internet și are un meniu simplu de navigat. Mai mult decât atât, un astfel de televizor de ultimă generație poate veni și cu un ecran ușor curbat (vezi gama de televizoare 4K Samsung), adică un mix de design și funcționalitate, de care te poți bucura în fiecare seară, pe întreaga perioadă de autoizolare. 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta