Direct la continutul paginii »

Cum sa planifici o mica petrecere cu cativa prieteni

Unii oameni ar putea crede ca o petrecere nu este o petrecere daca la ea nu participa o multime de oameni. In acest articol vei intelege de ce nu este asa si vei respinge aceasta teorie. Adevarul este ca te poti distra minunat si in cadrul unei petreceri restranse, fara a invita toate cunostintele si prietenii mai apropiati sau mai indepartati. Afla mai jos cum poti organiza o mica petrecere pentru cei mai apropiati prieteni.

Gaseste o locatie pentru a-ti gazdui petrecerea. Gasirea locului te va ajuta sa planifici totul din timp. Cunoscandu-ti prietenii, iti dai seama de unde v-ati dori cu totii sa mergeti, astfel incat sa poti planifica aranjamentele si sa faci toate pregatirile necesare. O poti face si acasa la tine, evident.

Obtine permisiunea. Daca locuiesti cu altcineva, cum ar fi parintii, prietenii sau alte persoane importante, este frumos sa vorbesti cu ele si sa ii intrebi inainte de a planifica o petrecere in locul in care locuiesti. Daca nu stai singura trebuie sa intelegi ca ceilalti locuitori ai casei au si ei nevoie si de intimitatea lor si daca nu sunt prea receptivi la idea ta, gazduieste-o in alta parte. Respecta-le decizia si nu incerca prea mult sa ii convingi.


Alege tema petrecerii in avans

Care. Asigurati-va ca iti pui numele pe invitatie, indiferent daca este vorba doar de tine sau de un grup.

Ce. Descrierea petrecerii: ceva care se potriveste cu tema, dar si strecoara inteligent cateva informatii in acelasi timp. Seteaza tonul petrecerii. Spune-le putin despre ce veti face, ce ar trebui sa aduca si daca evenimentul este formal sau informal. Daca este necesar, da sfaturi despre un anumit tip de imbracaminte. De exemplu, daca petrecerea ta include unele evenimente sociale care ar putea duce la murdarirea hainelor, trebuie sa incluzi aceste lucruri.

Unde. Locatia petrecerii este cruciala pentru cei care au nevoie de transport. Include adresa, indicatii de orientare si chiar ofera transport sau sugereaza trasee de autobuz / metrou.

Cand. Include obligatoriu ora si data in invitatiile tale.

De ce. Daca doresti, include informatii suplimentare, personale, despre petrecerea ta. Fii specifica si da un motiv puternic sau chiar mai multe motive asupra motivului pentru care te-ai hotarat sa faci o petrecere.

 

Fa invitatiile. Fa-le manual sau utilizeaza un computer. Gaseste o tema, daca este cazul, pentru petrecerea ta miniaturala si foloseste formularea corespunzatoare, imaginile, fontul, fundalul etc. De exemplu, daca tema ta este supranaturala, include un varcolac sau un vampir pe fundal.

 

Invita-ti prieteni. Trimite sau da-le personal invitatiile celor mai apropiati prieteni sau pe cei pe care simtiti ca trebuie sa ii cunoasti mai bine. Limita maxima este de sase persoane. Aceasta este o mica petrecere.

 

Organizarea divertismentului. Pentru petrecerile mai mici, concentrati-va pe divertismentul ieftin. Creati-va propriile jocuri, proiecte, activitati sau evenimente.

Daca prietenii tai sunt pasionati de gatit sau daca crezi ca ar putea fi interesant pentru ei, ii poti pur si simplu invita la o petrecere cu tema culinara la CulinaryOn (http://culinaryon.ro/). Veti avea parte de disctractie de zile mari si scapi de o multime de batai de cap.


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta