Direct la continutul paginii »

Cum sa iti mentii masina ca si noua

Poza stire 'Cum sa iti mentii masina ca si noua'
08 Ianuarie 2019 0 comentarii

sau impatimiti ai masinilor. De ce iubim atat de mult masina, cum arata aceasta, cat de bine se misca, cum raspunde la comenzi, ce optiuni are, iar lista poate continua destul de mult timp. Per total stim un lucru, iubim masinile si iubim sa mesterim continuu cate ceva la ele pentru a le oferi un plus de performanta, confort sau aspect.

Ne putem gandi la intretinerea masinii in mai multe cazuri, primul care ne vine in cap fiind intretinerea piseleor acesteia, a motorului intr-asa fel incat sa ne duca cati mai multi km cu putinta si sa ne ofere si confortul de care avem nevoie. Pentru acest lucru trebuie sa apelam fie ca vrem fie ca nu la un service 247 specializat pentru a ne fi frunizate cele mai bune componente de schimb, filtre si un ulei de buna calitate cu un nivel de vascozitate peste medie pentru a asigura o buna ungere a tuturor pieselor din motor.

Daca ne gandim pe partea estetica, putem sa adaugam cateva optiuni la interior, cum ar fi o cotiera sau niste lumini ambientale, care iar este o treaba de service auto pentru a te asigura ca acestea sunt bine montate si ca durata de viata a acestora o sa fie una cat mai lunga. Daca luam ca perspectiva exteriorul, ne gandim la cum arata masina, asa ca pentru a ii oferi un look cat mai nou ne intreptam spre partea de vopsitorie auto pentru a ii oferi masini un polish complet ce o va face sa arate ca doar ce scoasa din reprezentata. Daca esti mai excentric, poti sa te bazezi pe o vopsitorie auto pentru a da masinii tale o noua culoare care sigur te va face sa iesi in evidenta. De ce sa mai astepti pentru aceste lucruri?

Service Bucuresti

dispune si de servicii de vopsitorie auto.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta