Direct la continutul paginii »

Cum poti lasa o impresie buna unor invitati de peste granita

 

 

Se spune ca prima impresie conteaza enorm de mult in viata personala, dar cu atat mai mult in cea profesionala. Indiferent ca este vorba despre aspectul fizic sau comportamental, oamenii tind sa se ghideze dupa aceasta regula scrisa sau mai putin scrisa. De aceea multi oameni acorda atentie mare acestui aspect, mai ales cand trebuie sa intalneasca un partener de afacere. Cred ei ca este arma perfecta pentru a incheia orice afacere. Si chiar este.

Dar care poate fi secretul unei intalniri de afaceri formale sau informale de succes, cand ai invitati de peste mari si tari, cu pretentii ridicate?

Nu exista un mare secret cand vine vorba despre o intalnire de succes. Ci doar potrivire de moment. Orice invitat, venit dupa un lung anevoios si obositor, cu masina, avion sau elicopter, are pretentia de a fi primit cat mai prietenos posibil. Aici iti faci tu, ca firma, loc. Intri in rolul de gazda buna si ii pui la dispozitie toate conditiile optime, care pun invitatul pe un piedestal sau direct intr-o masina.

Primul ingredient si poate cel mai important este punerea la dispozitia invitatului un serviciu de transfer aeroport, care sa il duca din punctul A pana in punctul B, in siguranta. Tinand cont ca invitatul nu este un cunoscator al drumurilor din Romania, acesta va aprecia foarte mult daca ii vei oferi un serviciu de transport privat. Se va simti privilegiat.

Al doilea ingredient este sa ii pui la dispozitie, pe parcursul calatoriei aeroport-firma/hotel, conditii moderne, care sa ii satisfaca nevoile personale, dar si profesionale. De la servicii de transport bagaje, wi-fi in masina pana la dispozitive de incarcare a device-urilor si chiar TV. Invitatii straini chiar pot fi pretentiosi cand vine vorba de intrarea in rolul de invitat.

Un ultim ingredient, dar nu singurul, este sa ii scurtezi timpul pana la aeroport. Eficienta este calea rapida spre a obtine un parteneriat de succes sau spre a inchega relatia profesionala dintre doua firme. Cu cat ajunge sa economiseasca mai mult timp, de altfel pretios in orice business, cu atat va aprecia mai mult eforturile tale. Asigura-te ca optezi pentru un serviciu de transport profesional, care va prelua invitatul de la aeroport si il va duce in locul de intalnire, in cel mai scurt timp posibil.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta