Direct la continutul paginii »

Cum poți purifica apa de la robinet?

Poza stire 'Cum poți purifica apa de la robinet?'
22 Septembrie 2021 0 comentarii

 

Apa de la chiuvetă poate reprezenta o problemă majoră pentru sănătate, atunci când un consumator este expus în fața anumitor factori de risc, pe fondul lipsei unui sistem de filtrare performant.


De aceea, vorbim în cele urmează despre una dintre cele mai eficiente metode prin care te poți asigura că un consum regulat al apei de la chiuvetă nu afectează buna funcționare a organismului: montarea unui filtru magnetic bioceramic

Ce beneficii oferă apa magnetizată pentru sănătate? 

Instalarea unui filtru magnetic bio-ceramic determină producerea unui efect numit “magnetizare a apei”, ce a căpătat extrem de multă notorietate în ultimii ani, datorită beneficiilor pentru sănătate cu care este asociat. 


Apa magnetiză, asigurată ca urmare a instalării unui astfel de sistem pentru filtrare, este o sursa de sănătate pentru toți cei din casă. Iată o serie de beneficii pe care le asigură: 


 • Contribuie la alcalinizarea mediului intern al organismului, acționând astfel ca un veritabil remediu antibacterian, antiviral și antiparazitar. 

 • Contribuie la accelerarea procesului de vindecare a rănilor și arsurilor de nivel scăzut. 

 • Poate avea efecte terapeutice la nivelurile digestiv, nervos și urinar, existând șansa ca aceasta să poată fi recomandată pacienților diagnosticați cu litiază urinară. 

 • Poate avea efecte benefice asupra episoadelor febrile, stărilor fizice asociate menstruației, gutei, obezității, circulației sângelui prin vene și artere. 

Ce avantaje asigură un filtru magnetic de calitate?

Un produs din această categorie, așa cum este filtrul magnetic AQUA SOFT NATURAL, funcționează pe bază de magneți bio ceramici, aceștia fiind de 100 de ori mai puternici decât magneții obișnuiți. Este ideal pentru locuințele cu un consum ridicat de apă, dovedindu-și utilitatea nu doar în cazul locuințelor rezidențiale, ci și pe aplicații comerciale sau industriale. 


Un filtru magnetic bioceramic precum AQUA SOFT NATURAL poate acoperi orice tip de consum casnic, asigurând aceeași calitate a apei chiar și în imobilele cu mai multe băi și bucătării. 


Un astfel de sistem permite o întreținere ușoară, prin simpla curățare periodică a filtrului de particule (în functie de calitatea apei ce provine de la rețeaua publică). Mai mult decât atât, asigură costuri de utilizare mai scăzute, comparativ cu un dedurizator clasic, deoarece nu are nevoie de sare, curent electric sau apă pentru a funcționa la parametri optimi. 

Filtrul magnetic bioceramic: O listă variată de aplicații 

Utilizarea unui filtru magnetic bioceramic poate rezolva o mulțime de probleme cu tratarea apei, atât în spațiul imobilului pe care îl deții, cât și într-un anumit perimetru cu utilitate comercială / industrială. Iată o listă cu aplicațiile unui astfel de sistem performant: 


 • Soluție pentru tratarea apei uzate 

 • Soluție pentru tratarea apei reci în circuite închise 

 • Soluție pentru tratarea apei din sisteme pentru încălzire cu circuit închis 

 • Soluție pentru tratarea apei stocate în turnurile de răcire 

 • Soluție pentru tratarea apei stocate în boilere 

 • Soluție pentru tratarea apei din fântânile ornamentale 

 • Soluție pentru tratarea apei din acvariu 

 • Soluție pentru tratarea apei din piscină 

 • Soluție pentru tratarea apei utilizate în agricultură

 • Soluție pentru tratarea apei stocate în panouri solare.

Care este durata de viață a unui filtru magnetic bioceramic?

Nelimitată, deoarece magneții bio-ceramici din sistemul său permit utilizarea la aceiași parametri de funcționare, indiferent de perioada de timp scursă de la montarea acestui sistem. Aceștia nu își pierd în timp puterea, precum în cazul magneților din oțel. 


Se recomandă, totuși, întreținerea periodică a acestui echipament de câte ori este necesar, în funcție de calitatea apei ce provine de la rețeaua publică. În mod normal, purjarea manuală a filtrului o dată pe lună este suficientă. Cartușul filtrant se poate curăța o dată la 6 luni, însă și această valoare variază în functie de calitatea apei. 


Comandă acum un filtru magnetic bioceramic și asigură-le tuturor celor dragi acces la o sursă de apă filtrată și tratată, ce permite consumul optim pentru sănătatea organismului.

0 comentarii

  Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
  Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta