Direct la continutul paginii »

Cum poți achita ratele pentru creditul IFN la o stație SelfPay?

Poza stire 'Cum poți achita ratele pentru creditul IFN la o stație SelfPay?'
25 August 2021 0 comentarii

 

Deși traversăm perioade economice dificile și incerte, chibzuința financiară nu este o calitate pe care să o întâlnim prea des. Foarte mulți oameni ajung în imposibilitatea de a face față cheltuielilor doar din salariul lunar, așa că deseori aleg să se împrumute la instituțiile financiar nebancare. Spre deosebire de bănci, acestea acordă credite foarte rapid, fără să ceară prea multe documente doveditoare sau să impună condiții exigente solicitanților. Dacă te numeri printre cei care au accesat un credit IFN pentru a depăși un impas financiar, descoperă cât de ușor poți achita ratele la o stație SelfPay.

Ce reprezintă o stație SelfPay?

SelfPay este un sistem găzduit într-o infrastructură securizată privată, care oferă o modalitate simplă și rapidă de efectuare a plăților electronice. Acesta are o capacitate de procesare de până la 1.000 de tranzacții pe secundă, serverul principal fiind conectat în siguranță prin VPN cu toți furnizorii de servicii. În fiecare lună, milioane de oameni au nevoie să plătească facturile la utilități sau ratele la credite, iar tehnologia reprezintă cuvântul de ordine atunci când vorbim de plăți. Prin intermediul terminalelor SelfPay, toate persoanele care au nevoie să-și achite dările beneficiază de acces simplu, securizat și rapid.

Cum poți achita ratele pentru creditul IFN la o stație SelfPay?

Dacă se întâmplă des să ai nevoie rapid de o anumită sumă de bani pentru a-ți rezolva situațiile financiare presante, fără îndoială știi totul despre creditul IFN. Este cel mai simplu tip de împrumut, la care poți avea acces în situațiile urgente, atunci când ai nevoie de o sumă de bani relativ mică, de la sute până la câteva mii de lei. Mai departe, suma împrumutată se rambursează fie integral, la următorul salariu, într-unul dintre conturile instituției financiare nebancare, fie prin intermediul SelfPay.

Dacă ai luat un credit ceva mai mare, de exemplu de 3.000 de lei, și te-ai decis să îl rambursezi în rate lunare, atunci poți face acest lucru cu ajutorul stațiilor SelfPay. Tot ce trebuie să faci este să găsești cel mai apropiat terminal și să-ți achiți ratele folosindu-te de această modalitate de plată electronică. Ai la dispoziție mai bine de 5.500 de stații SelfPay în întreaga țară, aflate în peste 1.000 de localități, așa că mai mult ca sigur poți identifica cu ușurință un terminal în apropiere de tine.

Unde se găsesc stațiile SelfPay?

Terminalele SelfPay se găsesc în foarte multe locuri extrem de diverse, precum universități, centre comerciale, magazine de proximitate, piețe, etc. Aceste stații sunt disponibile în fiecare zi, în conformitate cu programul de lucru al unităților în care se găsesc terminalele. Sistemul de plată este accesibil, sigur și ușor de folosit, iar cu doar câteva atingeri de ecran îți poți achita rata la creditul IFN. Metodele de plată acceptate la stațiile SelfPay sunt numerar, card de debit sau bonuri de rest SelfPay. De asemenea, în funcție de preferințele tale, poți face plăți și prin aplicații mobile, coduri QR ori cryptocurrency.

O stație SelfPay poate fi disponibilă 24/7, în funcție de locația unde este amplasată, astfel că le oferă clienților acces continuu la o tehnologie modernă și servicii de cea mai bună calitate.

 

Instituțiile IFN îți pun la dispoziție această variantă mult mai flexibilă de a achita cât mai ușor ratele pentru împrumutul solicitat, ca să economisești timp și drumuri inutile la ghișee. Află care sunt cele mai apropiate terminale SelfPay și utilizează oricând acest sistem de plată electronică, simplu, modern și complet adaptat nevoilor tale.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta