Direct la continutul paginii »

Cum afli ce fel de vibrator este potrivit pentru tine

Poza stire 'Cum afli ce fel de vibrator este potrivit pentru tine'
22 Septembrie 2021 0 comentarii

 

Viața intimă este foarte importantă pentru starea de bine a fiecărui om și contribuie la sănătatea fizică și mentală, la echilibrul emoțional și la consolidarea stimei de sine. Pentru varietate și plăceri intense se recomandă utilizarea de jucării sexuale, dintre care cele mai cunoscute sunt accesoriile de tip vibrator, disponibile într-o gamă largă de modele, texturi și culori, potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei care folosesc în mod obișnuit aceste stimulente sexuale.

Ca să te bucuri de cele mai plăcute senzații, este necesar să afli ce fel de vibrator este potrivit pentru tine, în funcție de preferințele tale și de experiența în utilizarea de jucării erotice.

Cum să alegi un vibrator potrivit pentru tine

Un vibrator este o jucărie sexuală versatilă, ce poate fi folosită pentru preludiu, excitare și penetrare, atât în momentele de masturbare solitară, cât și atunci când ești împreună cu partenerul sau partenera ta și petreceți momente fierbinți în dormitor.

Dacă ești o persoană sensibilă, cu o rezonanță senzorială deosebită, vei fi încântată de modelele din gama de vibratoare pentru stimulare sexuală, pentru că oferă senzații fine și atingeri excitante, fără a forța penetrarea, iar ritmul este reglabil, așa că poți seta vitezele după cum îți place. Vei beneficia de un masaj atent al zonelor intime, mușchii încordați se vor relaxa treptat, iar tu vei deține controlul mișcărilor în orice moment, prin folosirea unor vibratoare cu mâner și buton de reglaj amplasat convenabil, la baza aparatului.

Dacă vrei senzații tari, comparabile cu cele ale unui act sexual pasional, poți să alegi vibratoare realistice, vibratoare metalice de tip glonț sau vibratoare curbate cu cap rotunjit. Îți vor oferi o excitare puternică, atât în timpul masturbării solitare, cât și la folosirea lor de către partener, pentru a te excita sau pentru a adăuga un plus de stimulare în timpul sexului.

Pentru jocuri de cuplu se recomandă  vibratoare cu intensitate reglabilă și vibratoare rezistente la apă. Astfel scenele fierbinți din jacuzzi sau de la duș pot fi îmbogățite cu accesorii noi, iar fanteziile sexuale sunt eliberate, pentru satisfacerea deplină a ambilor parteneri.

Ce tipuri de vibratoare ai la dispoziție 

Poți să alegi vibratoare din diferite materiale, în funcție de preferințele tale, de nivelul de sensibilitate și de eventuale alergii pe care le ai. Există modele din silicon sau plastic (moale de tip TPR, sau plastic tare ABS), vibratoare din titan anodizat, oțel medical inoxidabil ori aluminiu. Ca materiale naturale ai la dispoziție jucării din sticlă sau ceramică glazurată, vibratoare din piatră naturală sau din lemn.

Alege modelul de vibrator și în funcție de zona erogenă unde vrei să-l utilizezi: pentru stimulare clitoridiană ai la dispoziție vibratoare moi, pentru vagin și punctul G sunt modele realistice pe care să le încerci, iar pentru anus există vibratoare speciale, de tip rabbit, ce pot fi folosite pentru dublă sau triplă acțiune, ca să ofere o penetrare multiplă.

Oricare dintre materialele amintite pot fi utilizate, dar este indicat să verifici înainte de folosire dacă sunt body safe, adică sunt sigure pentru corpul tău, ca să nu fii în pericol de a avea reacții alergice, iritații sau arsuri. Vei folosi aceste jucării sexuale în zonele intime, vei atinge organele genitale, așa că trebuie să ai grijă de igiena personală, să utilizezi doar vibratoare achiziționate din surse sigure și să le cureți după fiecare folosire.

Apelează la beneficiile tehnologiei smart și controlează mișcările vibratorului cu ajutorul aplicațiilor mobile instalate pe telefon. Astfel te vei bucura de un plus de fun, iar plăcerea oferită de jucăriile sexuale cu lumini, vibrații reglabile și viteze multiple va fi mult mai excitantă, atât pentru tine, cât și pentru partenerul sau partenera ta.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta