Direct la continutul paginii »

Credit doar cu buletinul. Informatii si sfaturi.

Poza stire 'Credit doar cu buletinul. Informatii si sfaturi.'
27 Octombrie 2017 0 comentarii

Problemele financiare sunt o realitate pentru foarte multi dintre noi. Indiferent de venitul pe care il avem, exista momente in care apar cheltuieli neprevazute si in care solutiile par a fi inexistente. Sunt momente in care un credit obtinut rapid poate sa fie un adevarat colac de salvare.

Din pacate, bancile nu ofera credite rapide, solicitand o serie de documene si solutionand cererile de credit intr-un timp destul de mare. Institutiile financiare nebancare, in schimb, iti ofera sansa de a obtine banii de care ai nevoie in doar cateva ore, fara a-i cere mai multe acte decat buletinul. Pentru a obtine un astfel de credit insa, trebuie sa stii cateva lucruri si sa urmezi cativa pasi.

Ce trebuie sa stii despre conceptul de credit rapid, obtinut cu buletinul?

Este important sa stii ca sumele pe care le poti solicita nu sunt foarte mari. Mai exact, poti sa ceri pana in 2000 de lei. In concluzie, un credit de acest fel este ideal doar pentru situatiile in care ai o urgenta reala. Daca doresti achizitia unei noi piese de mobilier, a unui computer sau a unui telefon, este indicat sa eviti acest mod de creditare.

Perioada de rambursare pentru un credit cu buletinul este si ea destul de mica. Astfel, imprumutul trebuie sa fie inapoiat intr-un termen de 30 de zile. Exista si institutii nebancare care ofera o perioada mai mare, de pana la 75 de zile, cel putin pentru primul imprumut, insa este bine sa analizezi cu atentie fiecare detaliu si sa te asiguri ca o rambursare intansa pe o perioada mai lunga te avantajeaza.

Spre deosebire de creditele bancare, un credit de acest fel iti va solicita o dobanda mai mare. Tocmai de aceea, este strict o solutie de compromis, care trebuie sa apara doar in momentul in care urgentele sunt reale.

Intarzierile aproape ca nu sunt acceptate. O intarziere de doar cateva zile poate sa creasca foarte mult costul creditului, ceea ce il poate face foarte ineficient.

Cum se obtine un credit cu buletinul si care sunt avantajele unei astfel de solutii

Pe de alta parte, exista o serie de avantaje oferite de institutiile financiare nebancare. In primul rand, obtinerea creditului este extrem de facila si rapida. Poti solicita un credit online si te bucuri de bani in doua ore. Pasii sunt urmatori:

 • Completezi cererea de creditare;

 • Citesti cu atentie toate cerintele prezente pe site-ul creditorului ( formatul in care trebuie sa fie trimise actele, detalii despre comisioane, dobanzi si detalii de acest fel, care au o importanta foarte mare pentru intregul proces de creditare, modul de rambursare)

 • Trimiti copii dupa buletin si dupa un extras de cont;

 • Primesti banutii in contul bancar.

Dupa ce ai primit banii, iti poti rezolva urgentele cu ei, dupa care trebuie sa ii inapoiezi. In principiu, inapoierea se face automat, din contul tau bancar, asadar, la data scadenta trebuie sa te asiguri ca ai in cont suma necesara pentru a acoperi intregul credit.

Avantajele intregului proces sunt foarte bine conturate. In primul rand, o astfel de solutie este mereu la indemana, in asa fel incat in momenul in care apar urgente sa le poti solutiona rapid, fara a solicita ajutor din partea prietenilor sau a rudelor.

Majoritatea IFN-urilor ofera o informare corecta pentru tot procesul de creditare si asigura consultanta in vederea obtinerii creditelor si mai ales in vederea rambursarii lor cu responsabilitate.

Sfaturi utile!

Daca apelezi la o astfel de solutie trebuie sa iti conturezi foarte bine in minte urmatoarele sfaturi:

 • Nu lua credite pentru altceva decat urgente!

 • Asigura-te ca poti rambursa suma imprumutata in timp util!

 • Informeaza-te cat mai bine si citeste fiecare detaliu de pe site-ul crediorului!

0 comentarii

  Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
  Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta