Direct la continutul paginii »

Cele mai bune indicii privind cumpararea unui apartament nou

 


Sursa foto: home-designing.com

 

Cand vrei impreuna cu jumatatea ta sa va mutati si luati decizia de a va cumpara propriul apartament, de unde incepeti sa cautati apartamentul ideal? Unde va opriti din cautare? Care sunt indiciile care va conduc de la unul la altul pana la marea descoperire, constand in apartamentul visurilor voastre?

 

Acum exista multe platforme online care iti ofera ocazia sa treci prin sute de oferte imobiliare inainte sa incepi perioada de vizionari. A cumpara un apartament nou implica pentru multe cupluri sau multe tinere familii un credit pe 20 de ani sau chiar 30 de ani, fie la o banca, fie direct la un dezvoltator imobiliar care, dupa ce a investit multi bani intr-un complex rezidential merituos, doreste sa i se intoarca investitia.

 

Platformele online prezinta si apartamente care inca nu au fost finisate, poate chiar nici construite la momentul de fata. Acest lucru ofera flexibilitate si timp beneficiarilor sa evalueze etapa cu etapa procesul de construire si finisare a noului lor loc in care vor trai.

 

Doar te muti sau iti schimbi viata?

 

Nimeni nu se muta intr-o alta locuinta fara sa isi schimbe viata intr-un sens sau altul. Sunt rare cazurile in care oamenii se muta intr-un alt apartament de pe aceeasi scara a aceluiasi bloc. Cei mai multi oameni schimba cartiere, schimba vecini, configuratii ale apartamentelor.

 

Asadar, o mutare ar trebui sa insemne schimbarea vietii. Daca faci mai putin timp in drum spre serviciu, daca te muti intr-un bloc mai aproape de un mall, de un parc sau poate de o gura de metrou, faci o alegere buna care iti va schimba viata in bine.

 

De la un indiciu la altul pana la apartamentul ideal

 

Daca un ansamblu de blocuri este pazit bine, are loc de joaca pentru copii in interior si este o insula de pace si modernitate intr-un haos urban generat de trafic, atunci ansamblu rezidential se numeste. Si daca mai poti tu sa hotarasti cum sa arate finisajele inainte sa fie gata apartamentul in care te vei muta in curand, este si mai bine.

 

Asta propun unele societati ce mizeaza pe un concept arhitectural incantator, care imbina materialele de constructie nepoluante cu necesarul fiecarei persoane de spatiu si spatiu verde, si propune un stil de viata plin de bun gust, in care toate sunt in siguranta si la indemana, unde lucrurile sunt certe si viata devine mai usoara. Iata cele mai bune indicii care te pot duce catre apartamentul, locuinta, caminul mult visat!

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta