Direct la continutul paginii »

Ce rezultate poți obține în urma unor intervenții de chirurgie estetică?

Poza stire 'Ce rezultate poți obține în urma unor intervenții de chirurgie estetică?'
10 Ianuarie 2022 0 comentarii

 

Te gândești să faci o schimbare din punct de vedere fizic și să optezi pentru o intervenție estetică? Chirurgia estetică sau cosmetică cuprinde numeroase proceduri care se utilizează cu scopul corectării unor defecte estetice. Acestea pot fi utilizate atât pentru remodelare corporală, cât și pentru estetică facială. Deși intervențiile non-chirurgicale au devenit foarte populare în ultimii ani, acestea au adesea rezultate temporare. Cu câteva excepții, procedurile chirurgicale estetice au în general rezultate permanente, motiv pentru care sunt preferate de pacienți. Află aici ce rezultate poți obține cu ajutorul celor mai comune intervenții de chirurgie estetică.  

 

Augmentare mamară 

Există mai multe tipuri de proceduri de augmentare mamară, adică de mărire a sânilor. Cea mai cunoscută este augmentarea mamară cu implanturi. Implanturile pot fi umplute cu gel de silicon sau cu soluție salină, iar acestea se împart la rândul lor în mai multe tipuri. Implanturile se inseră printr-o incizie în zona areolei, axilei sau sub sân. În funcție de tipul de implant utilizat, sânul se poate simți mai natural sau mai ferm la palpare. Mărimea implanturilor se alege în funcție de particularitățile fizice ale pacientei.


O intervenție prin care se pot obține sâni mai mari care să arate natural este augmentarea mamară cu transfer de grăsime proprie. Aceasta presupune efectuarea unei liposucții, o intervenție chirurgicală prin care se extrage grăsimea din diferite zone ale corpului. Apoi grăsimea recoltată se inseră la nivelul sânilor. 

Reducție mamară

Reducția mamară este o procedură chirurgicală estetică prin care se reduc dimensiunile sânilor. Aceasta este potrivită femeilor care au sânii de dimensiuni gigante. Aceasta presupune îndepărtarea excesului de țesut mamar și piele, pentru a obține sâni de mărime acceptabilă. Reducția mamară ajută la prevenirea durerilor de spate provocate de greutatea mare a sânilor. 

Lifting mamar

Liftingul mamar este o intervenție chirurgicală care presupune îndepărtarea excesului de piele de la nivelul sânilor, pentru a-i ridica și a-i face să pară mai tineri. Intervenția este potrivită femeilor care se confruntă cu problema sânilor lăsați. Procedura de lifting mamar poate fi asociată altor proceduri, cum ar fi reducția mamară.  

Rinoplastie

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală de remodelare a nasului. Aceasta este pretabilă persoanelor cu defecte estetice ale nasului, cum ar fi nas prea mare sau asimetric. Cu ajutorul acestei proceduri, poate fi obținută forma și gradul de micșorare dorite. 

Liposucție

Liposucția este o metodă chirurgicală prin care se extrage excesul de grăsime din diferite părți ale corpului , cum ar fi abdomen, coapse sau brațe. Aceasta presupune utilizarea unui tub subțire care aspiră grăsimea de sub piele. Procedura nu se utilizează pentru tratamentul obezității. Aceasta se utilizează în cazul persoanelor cu greutate normală care nu pot scăpa cu dietă și sport de grăsimea nedorită din unele zone ale corpului. Avantajul este faptul că liposucția poate fi asociată cu alte proceduri estetice, pentru creșterea volumului în alte zone ale corpului, cum ar fi fese sau sâni, prin transfer de grăsime proprie. Rezultatul va fi un corp bine proporționat, fără imperfecțiuni. Totuși, menținerea rezultatelor necesită dietă și sport.

Abdominoplastie

Abdominoplastia presupune îndepărtarea excesului de piele și grăsime din zona abdominală și remodelarea mușchilor de la acest nivel. Aceasta te ajută să obții acel abdomen perfect și îmbunătățește aspectul pielii îmbătrânite. Cu toate acestea, nu poate îndepărta vergeturile. Și în cazul abdominoplastiei, menținerea pe termen lung a rezultatelor necesită măsuri dietetice și sport. 

Blefaroplastie

Blefaroplastia este o procedură care îmbunătățește aspectul pielii din jurul ochilor. Aceasta se utilizează în cazul pleoapei căzute, pungilor de sub ochi și ridurilor din jurul ochilor. Prin îndepărtarea excesului de piele și rejuvenarea pielii de la nivelul ochilor, blefaroplastia te ajută să îți întinerești fizionomia. Blefaroplastia poate fi utilizată asupra pleoapelor inferioare sau/și superioare. 

Lifting facial (facelift)

Liftingul facial este o intervenție chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele de la nivelul feței. Astfel, pielea este întinsă, iar ridurile dispar. Liftingul facial este potrivit persoanelor în vârstă care vor să arate din nou tinere, rezultatele acestei proceduri fiind impresionante. 


Prin urmare, cu ajutorul procedurilor estetice chirurgicale poți obține îmbunătățirea și întinerirea permanentă a unor trăsături fizice. Bineînțeles, rezultatele depind de preferințele pacientului, dar și de ceea ce i se potrivește conform particularităților fizice.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta