Direct la continutul paginii »

Ce presupune parteneriatul cu Romsped Cargo pe proiecte de logistică și transporturi rutiere?

Poza stire 'Ce presupune parteneriatul cu Romsped Cargo pe proiecte de logistică și transporturi rutiere?'
16 Martie 2021 0 comentarii

 

Cu o experiență vastă în domenii precum logistica și transporturile naționale / internaționale de marfă, Romsped Cargo reprezintă cea mai bună soluție avută la dispoziție, atunci când dorești să planifici expedierea unor produse către destinații din țară și de peste granițe. 


Un partener de încredere precum Romsped Cargo garantează o sumă extinsă de soluții pe această arie de expertiză, astfel încât mărfurile transportate să ajungă cât mai rapid la destinație, într-o manieră sigură și conform clauzelor prevăzute în contract. 

De ce să alegi un parteneriat cu Romsped Cargo? 

Am pregătit pentru tine o listă de motive simplu de susținut cu argumente, ce te pot apropia cu încă un pas de cel mai inspirat parteneriat în logistică și transport de marfă pe care îl poți face în România. Așadar, iată care sunt cele mai importante argumente în favoarea semnării unei astfel de colaborări cu Romsped Cargo: 

Oferta Romsped Cargo se pliază pe o gamă variată de nevoi

Companiile care aleg să pornească la drum alături de Romsped Cargo își doresc un partener de încredere, ce poate susține nevoia oricărui client de a-și consolida poziția de lider pe un anumit segment de activitate. 


Pentru că adaptarea fără probleme și în timp real la particularitățile unui transport de marfă reprezintă cheia succesului unei astfel de colaborări, Romsped Cargo garantează un nivel foarte ridicat de flexibilitate în serviciile oferite.


Astfel, companiile beneficiare au libertatea de a selecta cel mai atractiv mix de servicii (logistică & transporturi rutiere de marfă), livrate cu succes de experții Romsped Cargo, conform celor mai ridicate standarde ale calității. 


Iată doar câteva exemple de servicii adaptate la nevoile unei companii beneficiare: 

 • Asistență 24 /7 pe chestiuni de legislație vamală, prevederi Incoterms sau CMR; 
 • Monitorizare în timp real a mărfurilor, pe baza sistemelor de supraveghere GPS; 
 • Asigurarea mărfurilor transportate, conform plafonului agreat de comun acord; 
 • Găsirea de soluții pentru a expedia mai multă marfă către destinație, în cadrul aceluiași transport: camioane double deck, camioane mai ușoare samd 

Experții Romsped Cargo pot garanta timpi de livrare optimi

Echipa Romsped Cargo este formată doar din profesioniști cu experiență în domeniu, pregătiți să construiască planuri de proiect fiabile, simplu de implementat și care pot asigura timpi de transport optimi, conform clauzelor stabilite la încheierea contractului. 


În transporturile naționale și internaționale de marfă, respectarea timpilor de expediere reprezintă unul dintre cei mai importanți indicatori ai profesionalismului pe care îl reprezintă partenerul logistic ales de pe piață. Iar experții Romsped Cargo știu ca timpii de transport pot fi îmbunătățiți cu succes, atunci când se aleg cele mai bune rute de tranzit, în baza: 

 • Posibilelor interdicții de a circula pe anumite tronsoane de drum; 
 • Nivelului de aglomerare înregistrat pe unele intervale de timp (ex: sezonul estival); 
 • Calității drumurilor pe care se planifică expediția într-o anumită regiune tranzitată;
 • Tipului de autovehicul utilizat în transportul respectiv (ex: cu gabarit depășit)
 • Posibilităților de alimentare și utilizare a timpului liber legal pe care îl au soferii etc  

Soluțiile Romsped Cargo se adaptează situațiilor imprevizibile

Transporturile rutiere de marfă sunt descrise de un dinamism aparte, ce îi poate surprinde câteodată chiar și pe cei mai experimentați transportatori. De aceea, compania Romsped Cargo oferă solutii in transporturi rutiere cu un grad ridicat de adaptabilitate pentru situații cu un caracter spontan, ce pot afecta planul inițial . 


Prin asumarea unor soluții în fața scenariilor nedorite, dar care se pot întâmpla fără voia niciunuia dintre partenerii cosemnatari ai contractului, costurile de expediție pot fi mult mai bine gestionate. În caz contrar, lipsa unui acțiuni de tip “plan B” poate genera pierderi financiare considerabile, eclipsând astfel calitatea altor servicii oferite de transportator. 


Din fericire pentru toți clienții Romsped Cargo, experții companiei sunt pregătiți oricând să implementeze soluții eficiente în fața situațiilor neprevăzute precum

 • Defectarea în timpul cursei a unui autovehicul; 
 • Îmbolnăvirea șoferului desemnat să finalizeze transportul; 
 • Neclarități privind documentele, la trecerea unei frontiere etc 

Romsped Cargo asigură plusvaloare la fiecare transport

Colaborarea cu Romsped Cargo reprezintă un adevărat parteneriat strategic, cu ramificații extinse către: bugetul companiei beneficiare, nivelul de satisfacție al destinatarilor, recurența cu care se pot realiza transporturile de marfă, la nivel național și internațional. 


Pe baza implementării unor soluții logistice adaptate specificului unui anumit business, Romsped Cargo propune servicii de logistică și transport rutier fără frontiere, pentru o listă extinsă de arii: construcții, retail, agricultură, automotive, FMGC samd 


Consultă acum oferta de pe romspedcargo.ro și ia legătura cu un reprezentant al companiei, pentru a găsi împreună cele mai eficiente soluții de transport al mărfurilor pe care trebuie să le expediezi clienților tăi din România și nu numai.

0 comentarii

  Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
  Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta