Direct la continutul paginii »

Ce opţiuni există pentru reîncărcarea online a cartelei Digi

Poza stire 'Ce opţiuni există pentru reîncărcarea online a cartelei Digi'
20 Septembrie 2021 0 comentarii

 

Dacă eşti utilizator de cartelă reîncărcabilă Digi, te bucuri de toate avantajele de voce şi date mobile ale companiei de telefonie. În plus, ai libertate maximă în ceea ce priveşte durata şi costul serviciilor. Tot ce ai de făcut este să încarci periodic cartela pentru a prelungi extraopţiunile favorite şi perioada de valabilitate. Iată care sunt cele mai bune opţiuni pentru reîncărcare Digi online:

Site-ul companiei

Toate companiile mari de telefonie mobilă acordă o atenţie deosebită clienţilor cu cartelă prepaid. Fie că aleg cartela reîncărcabilă pentru numărul personal principal, ca SIM secundar pentru date sau voce sau pentru a o oferi unor apropiaţi, utilizatorii au la dispoziţie o mulţime de oferte de extraopţiuni valabile în ţară şi în străinătate. 

Pentru reîncărcare, site-ul oficial al companiei are o secţiune specială dedicată cartelei Digi Mobil. Trebuie să accesezi site-ul, să cauţi butonul dedicat şi să intri în secţiunea respectivă. Acolo introduci numărul de telefon, adresa de email şi o valoare de reîncărcare între 1 şi 30 de euro. 

Plata se va face electronic, în lei, la cursul BNR din ziua efectuării tranzacţiei. Compania foloseşte un portal de plată sigur din punct de vedere al confidenţialităţii datelor personale şi financiare.

Un site dedicat acestui serviciu

Indiferent de numele companiei, principala ţintă este atragerea de clienţi noi cu abonament şi comercializarea de telefoane mobile. Pentru o companie atât de mare cum este Digi Communications, cu o gamă variată de servicii oferite, reclamele ocupă prim-planul interfeţei de deschidere. 

Aşadar, pentru a ajunge la butonul dorit, trebuie să navighezi puţin. Dacă doreşti să eviţi toate aceste reclame, poţi alege un site care se ocupă exclusiv cu serviciile de reîncărcare. Timpul petrecut pe un astfel de site este de doar 15 secunde de la accesare până la plată. Marele avantaj este că din prima pagină poţi introduce direct numărul de telefon, suma de încărcat şi eşti redirecţionat către platforma sigură de plată. Siguranţa datelor este şi în acest caz garantată.  

Din aplicaţie

Companiile de telefonie mobilă dezvoltă aplicaţii dedicate pentru fidelizarea clienţilor existenţi şi atragerea altora noi. Aplicaţiile sunt disponibile atât în Google Play, cât şi în App Store, pentru sistemele de operare Android, respectiv iOS. Descarci aplicaţia gratuit, îţi creezi cont de utilizator şi ai o secţiune specială pentru încărcarea cartelei. Acolo poţi încărca numărul tău sau orice alt număr din reţea, cu posibilitatea de plată electronică în condiţii de siguranţă.

Servicii disponibile oriunde te-ai afla

Marele avantaj al utilizării serviciilor de plată online pentru reîncărcarea cartelei este disponibilitatea. Oriunde te-ai afla, dacă ai acces la o reţea de internet, poţi cumpăra credit. La fel de important este faptul că poţi încărca orice număr din reţea, indiferent de locaţia ta sau a destinatarului. 

Spre exemplu, dacă ai un copil la studii sau în vacanţă în străinătate şi a rămas fără credit, iar tu eşti în România, alegi oricare dintre variantele de mai sus şi poţi reîncărca numărul respectiv. 

Chiar şi pentru numărul personal, dacă te afli în Roaming, trebuie doar să te conectezi la internet şi să urmezi paşii amintiţi pentru a reîncărca şi a alege o extraopţiune dorită. Serviciul este valabil şi dacă lucrezi în străinătate şi doreşti să încarci telefonul unei persoane care locuieşte în România.

Cea mai simplă şi rapidă metodă de reîncărcare a unei cartele de telefonie mobilă este online. Dacă ai ales serviciile companiei Digi, poţi cumpăra credit în mai puţin de 20 de secunde, indiferent că te afli în România sau în străinătate. Posibilitatea de reîncărcare este valabilă atât pentru propriul SIM, cât şi pentru alte numele de telefon din reţea.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta