Direct la continutul paginii »

Ce avantaje ai daca pariezi online

Poza stire 'Ce avantaje ai daca pariezi online'
02 Octombrie 2017 0 comentarii

Daca esti pasionat de pariuri, dar nu ai fost inca tentat sa pariezi pe Internet, atunci trebuie sa incerci si aceasta experienta. Parierea prin intermediul unui bookmaker este o modalitate accesibila si deloc dificila de a plasa pariuri pentru evenimentele care te intereseaza.

Pariurile online reprezinta o nisa in plina devoltare, tocmai datorita avantajelor pe care le ofera, fata de metoda clasica folosita de jucatori:

  1. Accesibilitate

Este mult mai comod si mai la indemana sa faci pariuri online, deoarece nu mai este nevoie sa te deplasezi la agentiile stradale. Astfel, poti sa iti pui banii in joc pentru echipa favorita de pe orice device mobil care are conexiune la Internet. De ce sa mergi pana la casa de pariuri cand poti face acelasi operatiuni si de pe telefonul mobil sau din fata laptopului? Foarte multi pariori evita sa joace online deoarece au impresia ca este o modalitate dificila, cand, de fapt, in realitate, ai nevoie de doar cateva minute pentru a-ti crea un cont de pe care sa plasezi pariuri.

Deci, primul avantaj major pe care il ofera pariurile online este ca pot fi facute de oriunde si la orice ora.

  1. Varietate

Nu de putine ori se intampla ca site-urile bookmakerilor sa ofere mai multe optiuni atunci cand vine vorba despre numarul meciurilor. In plus, la majoritatea agentiilor stradale poti paria doar pe cateva optiuni principale (ex: goluri), existand in acelasi timp si restricitii (o conditie pe care o pun anumite case de pariuri este aceea de a paria pe acelasi bilet cel putin 3 meciuri).

Folosind site-urile de pariuri online ai posibilitatea de a selecta evenimentele dorinte dintr-o lista mai completa de optiuni si poti paria single.

3. Pariuri live

Pariurile live reprezinta o mare facilitate de care poti beneficia cand vrei sa plasezi pariuri online.

Prin intermediul acestui serviciu oferit de bookmakeri, ai posibilitatea de a paria in orice moment al evenimentului sportiv in curs. Prin urmare, poti face pariuri pe urmatorul gol, dar si pe echipele care vor primi sau nu cartonase sau cornere.

Daca ideea de a plasa bilete online iti poate parea riscanta, mai ales atunci cand o faci pentru prima data, afla totusi ca nu este niciun aspect de care ar trebui sa te ingrijorezi. S-ar putea sa fi auzit cateva povesti ale unor jucatori carora nu li s-au platit castigurile sau care au fost escrocati pe Internet, insa acest lucru este usor de evitat daca folosesti site-urile de pariuri potrivite.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta