Direct la continutul paginii »

Care sunt cele mai bune echipamente de productie tip printing si cum le alegi?

Poza stire 'Care sunt cele mai bune echipamente de productie tip printing si cum le alegi?'
10 Decembrie 2021 0 comentarii

 

In ziua de azi, potentialul pe care obiectele personalizate prin imprimare il au este imens, reprezentand o buna oportunitate de business. In marea majoritate a cazurilor, cumpararea ecipamentelor de print este o varianta considerabil mai eficienta in comparatie cu externalizarea activitatii de imprimare.

 

Atunci cand alegi echipamentul de productie de tip printing este important sa te asiguri ca acesta livreaza o calitate constanta a tuturor functiilor pe care le inglobeaza. Iti explicam in continuare la ce sa fiimai exact atent atumci cand vrei sa achizitionezi astfel de aparate pentru afacerea ta.

Alege tipul de echipament potrivit

Primul pas este sa stabilesti care este echipamentul de productie de la Roel Grup care se potriveste business-ului tau. De exemplu, poti alege o imprimanta alb-negru sau color, ce functioneaza pe baza de tehnologie laser sau inkjet, cu model de imprimare cut sheet, direct to garmet si large format si cu diferite optiuni de finisare (pliere, brosura, capsare, perforare).

 

Exista modele avansate ce pot sa faca dungi cu cateva gauri, sa imprime folii transparente, sa stocheze coduri de cont sau sa imprime in intregime. Functionalitati precum economia de energie, conectivitatea wireless, autentificarea biometrica, editarea imaginilor si caracteristicile de securitate pot, de asemena, spori semnificativ productivitatea si reduce costurile.

Gaseste furnizori de incredere

Atunci cand investesti in echipament de productie tip printing, este esential ca furnizorii cu care colaborezi sa fie de incredere. Informeaza-te mereu si verifica credibilitatea furnizorului. Cauta referinte ale clientilor furnizorilor cu care vrei sa colaborezi si contacteaza firmele respective pentru a cere detalii despre suportul pe care sunt dispuse sa le ofere, training, transport, mentenanta etc.

Informeaza-te asupra costurilor auxiliare

Pe langa pretul echipamentelor in sine, va trebui sa investesti in cerneala pentru imprimante, accesorii si alte substante chimice de care poti avea nevoie pentru functionarea si mentenanta echipamentului.

 

O alta cheltuiala suplimentara poate fi transportul. Un cost deseori trecut cu vederea este cel al energiei electrice, a carui consum poate varia de la un tip de echipament la altul. Ia in calcul toate aceste cheltuieli suplimentare si asigura-te ca ele nu depasesc economiile de costuri oferite de un tip de echipament si, asadar, iei decizia corecta.

Verifica garantia echipamentului

Furnizorii de incredere, dar si producatorii seriosi de echipamente de acest fel ofera garantie de cel putin 1 an pentru aparatele de imprimat. In cazul in care primesti o oferta de echipamente de productie tip printing fara garantie satisfacatoare, este recomandat sa refuzi achizitia, indiferent de pretul mic al utilajului de imprimat.

 

Urmand sfaturile prezentate in acest ghid, vei putea sa alegi cel mai bun echipament de productie tip printing potrivit nevoilor tale. Acorda suficient timp procesului de selectie al furnizorului si modelului de aparat si vei face alegerea corecta din prima. 


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta