Direct la continutul paginii »

Boilerele electrice, un must have pentru casa cu un confort sporit

Poza stire 'Boilerele electrice, un must have pentru casa cu un confort sporit'
06 Martie 2018 0 comentarii

Pentru proprietarii caselor si cabanelor de la tara, si chiar si pentru unii proprietari de apartamente, un boiler electric este un dispozitiv care ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de confort, indiferent de programul de alimentare cu apa calda. Pentru proprietarii de case de tara si vile, precum si pentru cei care locuiesc in case vechi, care nu sunt conectate la sistemul de apa calda, aceste boilere electrice sunt singura modalitate de alimentare complet autonoma cu apa fierbinte.

Pe piata din domeniul boilerelor electrice sunt disponibile sute de modele diferite de echipamente si este foarte dificil sa se determine care sunt cele mai bune boilere electrice pentru a fi cumparate. Pentru usurinta in alegere, poti intra in magazinul online berluni.ro pentru a vedea catalogul online si a cumpara cel mai bun boiler electric. De aici, poti sa alegi un incalzitor de apa, potrivit apartamentului tau, cabanei sau a casei tale private. Boilerul electric poate fi amplasat pe perete sau pe podea, in functie de capacitate.

Posibilitatile de incalzire moderne ale apei, la inceput au fost un lux, iar astazi sunt o necesitate si un atribut obisnuit al unei vieti confortabile. Boilerul electric modern, ofera o incalzire calitativa a apei, asigura autonomia totala a ACM, mentine temperatura presetata a apei pe parcursul intregului ciclu de functionare, corecteaza nivelul de temperatura a apei, in functie de setarile utilizatorului, tine cont de nivelul de presiune scazuta a apei in conducte si garanteaza cel mai inalt nivel de siguranta.

Tipuri de echipamente pentru incalzirea apei

In prezent, piata ofera multe tipuri de incalzitoare de apa, nefiind usor sa alegi din multitudinea de boilere. Insa, boilerele electrice sunt cel mai frecvent utilizate, fiind si cel mai convenabil mod de alimentare, mai ales acolo unde nu exista o retea de gaze.

Incalzitorul de apa electric

Principiul de functionare al tipului de boiler electric, este similar cu al unui boiler primitiv, adica, incalzitorul de metal este incalzit si astfel creste temperatura apei din cazan. Principalul avantaj al cazanelor este disponibilitatea energiei, deoarece nu toate casele si apartamentele private au o conexiune la conducta de gaz, electricitatea insa fiind disponibila aproape peste tot. In plus, pentru instalarea unui boiler electric nu este necesar sa fie contactati profesionisti, precum la instalarea unei centrale termice.

Pentru un apartament sau o casa moderna, singura optiune ramane modelul electric. Boilerul electric cu montare pe perete este compact si potrivit pentru incaperi mici, acesta fiind si principalul lor avantaj. Singurul dezavantaj al acestui tip de boiler, este capacitatea de stocare a apei, deoarece volumul rezervorului nu poate fi mai mare de 100 de litri, atunci cand este montat pe perete.

Cu toate acestea, aceasta cantitate de apa calda, este suficienta pentru un consum mediu al unei familii de trei sau patru membri. Boilerele electrice cu montare pe pardoseala au de obicei un rezervor de 115 litri sau mai mult. Astfel de dispozitive sunt mai mari decat omologii lor montati pe perete, dar ofera apa calda pentru o familie mare, care locuieste intr-un apartament, o vila, o casa de la tara sau intr-o cabana de la munte.

Pentru selectarea tipului de boiler electric, ar trebui sa iei in considerare nu numai volumul necesar al rezervorului si dimensiunile camerei, ci, de asemenea, materialul peretilor. De exemplu, cu 100 de litri de apa intr-un recipient, masa dispozitivului poate depasi valoarea de 130 kg. Montarea "greutatii" va fi dificila in cladirile vechi, cu pereti subrezi. Desigur, nu este posibila instalarea unui astfel de boiler electric, nici pe peretii din gips carton si nici pe materiale similare.

Tipul de instalare a incalzitorului de apa va depinde de principiul incalzirii apei: dispozitivele de tip flux sunt aproape intotdeauna montate pe un perete. Boilerele electrice pot fi amplasate pe podea, in acele cazuri cand volumul rezervorului este foarte mare. Insa, pentru cea mai buna optiune, intra pe site-ul magazinului online berluni.ro pentru a alege cel mai bun si eficient boiler electric de la Berluni pentru tine si familia ta.

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta