Direct la continutul paginii »

Bagajul pentru vacanță: 5 produse de îngrijire esențiale în concediu

Poza stire 'Bagajul pentru vacanță: 5 produse de îngrijire esențiale în concediu	'
01 Octombrie 2021 0 comentarii

 

Călătoriile nu au fost în lista noastră cu priorități în ultima perioadă, însă încet dar sigur, vacanțele încep să devină din nou o posibilitate realistă. Putem planifica concedii nu doar în țară ci și în străinătate, iar zilele petrecute departe de casă vor fi destul de multe. Deoarece soarele este nemilos cu tenul și cu părul tău, produsele de îngrijire sunt lucrurile care nu trebuie să lipsească niciodată din bagajul tău. 


Vara, în timpul vacanței, cel mai bine este să-ți păstrezi rutina de machiaj scurtă și simplă. Dar niciodată nu uita de protecția solară, care trebuie aplicată încă de la primele ore ale dimineții. Adaugă un pic de pudră, un rimel, gloss pentru buze și ești gata de plecare. Dacă destinația ta este una cu temperaturi înalte, eventual pe malul mării, va trebui să iei în considerare că în maxim o oră, orice machiaj, oricât de ușor, va fi distrus din cauza transpirației. Toate produsele pentru un refresh rapid trebuiesc păstrate în bagajul de mână, lângă acte, bani și telefon. 


Iată care sunt cele mai importante produse de îngrijire pe care este esențial să le iei cu tine în vacanță:


  1. Șervețele demachiante

Chiar dacă fața ta este curată, fără urme de machiaj, transpirația și praful pot încărca tenul și pot crea o senzație foarte neplăcută. Curăță-te oricând simți nevoia, dar nu uita să aplici de fiecare dată protecția solară la final, astfel încât tenul tău să nu aibă de suferit. 


  1. Periuță și pastă de dinți

Ideal este ca după fiecare masă să mergi la baie și să îți cureți dinții. Un set mic de voiaj, cu periuță și pastă, care să încapă în geanta ta de mână, te va ajuta să ai mereu o respirație proaspătă și un zâmbet strălucitor.

 

  1. Șampon și gel de duș

Chiar dacă poate fi puțin mai complicat să faci un duș în altă parte decât în camera de hotel, uneori situația cere să te adaptezi rapid. Un zbor întârziat sau o călătorie cu autocarul, te poate face să apreciezi mult mai bine un duș rapid în aeroport sau la pensiunea unde ați oprit pentru alimentare. Alege să ai mereu la tine un gel de dus marca l`occitane, care îți va oferi instant o senzație de proaspăt ce va dura foarte mult. Dacă ai fost la plajă, iar drumul de întoarcere până la hotel este mai lung, este ideal să faci un duș înainte de a pleca, în zonele special amenajate. Dacă va trebui să stai mai mult de 20 de minute cu pielea pe care s-a uscat apa sărată a mării, alungă orice motiv care te poate face să amâni un duș. Altfel, senzația de mâncărime datorată transpirației, dar și căldurii, poate duce chiar la iritații sau alergii destul de neplăcute. 


  1. Deodorant și parfum

Un scurt refresh atunci când simți că ai transpirat te va face să te simți mult mai bine și să nu devii un subiect de discuție pentru ceilalți. Dacă nu este momentul să faci un duș ori chiar să te speli puțin, folosește șervețele umede pentru o igienă locală, iar apoi aplică deodorant la subraț. Puțin parfum va face toată experiența mult mai plăcută. 


  1. Protecție solară 

Indiferent care este destinația ta în vara aceasta, protecția solară este obligatorie. Aplicată încă de la primele ore ale dimineții, nu trebuie omisă nici măcar atunci când soarele este acoperit de nori. Ea trebuie reînnoită la câteva ore sau ori de câte ori intri în apă. Este recomandat să pleci cu protecția solară cumpărată de acasă, nu doar că vei avea mai multe opțiuni din care să alegi, dar cu siguranță la destinație vei găsi niște prețuri mult mai mari. 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta