Direct la continutul paginii »

Alegerea unui fotoliu de masaj: 4 criterii esenţiale

Poza stire 'Alegerea unui fotoliu de masaj: 4 criterii esenţiale'
11 Ianuarie 2022 0 comentarii

 

Una dintre lecţiile pe care le-am primit cu toţii în anii marcaţi de pandemie a fost necesitatea ca lucrurile şi serviciile de care ai nevoie pentru sănătate şi bună dispoziţie să fie la îndemână. Importanţa terapiilor cu masaj pentru diverse condiţii de viaţă este esenţială. Atunci când nu mai ai acces la tehnicile care îţi fac atât de mult bine, corpul tău se resimte. De toate aceste griji te scapă instalarea unui fotoliu de masaj acasă sau la birou. Pentru a te orienta mai uşor prin varietatea de modele disponibile pe piaţă îţi prezentăm câteva criterii de care să ţii cont în căutarea produsului potrivit.

Motivaţie

Cauţi un scaun de masaj pentru uz propriu sau îl vei folosi alături de alţi oameni? Îl vei instala la tine acasă, la birou sau într-un spaţiu comun? Îl cumperi pentru că ai o afecţiune medicală şi ţi-a fost prescris un anumit tip de masaj pentru recuperare? Ai o activitate sportivă constantă – de amator sau profesionist – şi simţi nevoia unor sesiuni de masaj pentru a te menţine în formă? Vrei să deschizi un salon de relaxare cu unul sau mai multe modele puse la dispoziţia clienţilor? Toate aceste întrebări te pot ghida în alegerea modelului potrivit. Ţine cont în primul rând de numărul de utilizatori şi de frecvenţa programelor de masaj pentru a alege produse rezistente în timp.

Funcţii disponibile

Fotoliile de masaj au pornit de la replicarea mişcărilor unui profesionist pentru a lucra cu diverse grupe de muşchi sau ţesuturi în parte. În timp, însă, tehnica a evoluat atât de mult încât dispozitivele au devenit adevărate gadgeturi de ultimă generaţie. În funcţie de motivaţia pe care ai ales-o mai sus vei putea solicita un model cu caracteristicile potrivite. Dacă raţiunile sunt de ordin medical, doctorul specialist îţi va prescrie exact mişcările, durata şi frecvenţa sesiunilor. Pentru relaxare, alegerea îţi aparţine în totalitate. Poţi alege opţiuni de căldură în scaun, masaj clasic suedez prin frământare, de tip reflexoterapie, Shiatsu, funcţii multimedia, conectivitate USB, Wireless sau Bluetooth, vibraţii, gravitaţie 0. Tot opţional poţi avea funcţii de masaj la picioare. Dacă ai dureri în special în zona gâtului şi a umerilor, caută un model care se concentrează asupra acestora.

Disponibilitate

Achiziţia unui scaun de masaj fără probă este o adevărată loterie. Indiferent cât de mult te-ai documenta, nu poţi şti cum va reacţiona corpul tău în momentul aşezării propriu-zise în scaun pentru o sesiune de masaj. Pe https://www.komoder.ro/scaune-masaj/ găseşti o ofertă variată de fotolii de masaj, pe care le poţi proba printr-o vizită în unul dintre showroom-uri. Alege câteva modele care ţi se par potrivite din mediul online şi încearcă-le pe toate pentru a te opri asupra celui care te face să te simţi cel mai bine.

Buget

În ţara noastră, preţul este unul dintre criteriile esenţiale de achiziţie, indiferent de domeniu. Investiţia într-un fotoliu de masaj nu face excepţie. Dincolo de cost în sine trebuie să priveşti la raportul dintre preţ şi calitate. Dacă doreşti să faci economie, alege funcţiile de bază şi renunţă la opţiuni. Spre exemplu, dacă ai nevoie doar de masaj pentru spate şi umeri, taie de pe listă modelele cu funcţii dedicate picioarelor, deoarece ar însemna un cost superior nejustificat. Sau dacă diferenţa dintre un scaun cu sistem audio şi ecran digital integrate, care oferă o experienţă multimedia în timpul sesiunilor de masaj, ţi se pare prea mare, alege varianta simplă şi foloseşte propriile tale dispozitive audio-video pentru ca timpul să treacă mai uşor.

Disponibilitatea este probabil cel mai bun argument pentru achiziţia unui fotoliu de masaj. Cu un astfel de dispozitiv ai acces oricând îţi doreşti la o sesiune de masaj la tine acasă sau la birou. Criteriile de achiziţie ţin exclusiv de condiţia ta fizică, de sănătate şi de stil de viaţă.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta