Direct la continutul paginii »

Ai ce-ți trebuie ca să faci performanță în videochat?

 

Dintre acele joburi pentru care nu ai nevoie de experiență, ofertele de angajări în videochat de remarcă, fără doar și poate. Studiourile promit încasări fabuloase, plus multe alte avantaje pentru modelele dornice de muncă. Deși această industrie este considerată a fi alegerea celor care aleg ”calea ușoară” de îmbogățire, lucrurile nu stau chiar așa. Pentru a ajunge un model de videochat de top este nevoie de multă muncă, dedicare și răbdare. Cu toate că nu există skill-uri deosebite pe care trebuie să le ai pentru a reuși în acest domeniu, și videochatul presupune anumite calități care te pot propulsa către succes. Iată care sunt acestea!

Aspectul fizic plăcut 

Oricât de mult ne-ar plăcea să credem că aspectul fizic nu contează, știm cu toții că, de multe ori, această afirmație rămâne doar un clișeu. Cu atât mai mult în videochat, care este o industrie bazată în mare parte pe imagine, e important modul în care arăți. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ai măsuri de fotomodel, sau să ai un ten ca de porțelan; frumusețea există sub diferite forme și este cât se poate de interpretabilă! Concret, dacă vrei să ai un job în videochat, trebuie să înveți să ai grijă de tine. Indiferent de numărul de kilograme sau de micile imperfecțiuni pe care încerci să le ascunzi, e important să îți pun în evidență feminitatea și ai un look îngrijit. Majoritatea studiourilor oferă modelelor make-up și hairstyling gratuit, tocmai pentru a veni în sprijinul acestei afirmații. 

Carisma 

Dacă ești o persoană carismatică, te poți înscrie în cursa pentru a deveni un model de videochat de top! Farmecul personal este arma secretă a modelelor care practică videochatul de mult timp și care au ajuns deja să câștige prestigiu în această nișă. Chiar dacă ești timidă din fire, poți pune în aplicare câteva tactici pentru a căpăta încredere în tine atunci când ești în fața camerelor. În primul rând, preocupă-te de aspectul tău fizic. Un ruj de buze îndrăzneț sau un decolteu provocator sunt arme femeiești de care te poți folosi. Mai apoi, lucrează la atitudine. Sunt foarte apreciate acele modele de videochat care zâmbesc, care sunt deschise la discuții și care știu să seducă. 

Condițiile de aplicare pentru un job în videochat

Dacă ești de părere că deții toate atuurile descrise mai sus, e momentul să afli care sunt condițiile obligatorii de aplicare pentru un job în videochat:

  •  Trebuie să ai minim 18 ani împliniți. Videochatul nu este un job adresat minorilor, prin urmare, un studio de videochat care acceptă modele care nu au încă vârsta majoratului ar trebui să îți pună un mare semn de întrebare în privința aspectelor legale. 

 

  • Trebuie să cunoști limba engleză, cel puțin la nivel începător. Modelele de videochat din România interacționează cu persoane de alte naționalități, din diverse state ale lumii. Drept urmare, reprezintă un atuu să poți comunica în limba engleză - limba de circulație internațională - pentru a putea purta conversațiile cu membrii de pe platformele de streaming. 

 

  • Trebuie să fii o persoană serioasă. Meseria de model este un job ca oricare altul, motiv pentru care e esențial să fii determinată și să îți iei munca în serios pentru a avea rezultatele mult dorite. 

 

Ce spui, tu ai ce-ți trebuie pentru a face performanță în videochat? Dacă răspunsul este ”Da”, aplică pentru una dintre cele mai tentante oferte de angajări în videochat București


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta