Direct la continutul paginii »

7 Lucruri de care ai nevoie în casă şi pe care le poţi cumpăra de pe internet

Poza stire '7 Lucruri de care ai nevoie în casă şi pe care le poţi cumpăra de pe internet'
27 Decembrie 2018 0 comentarii

În ziua de azi, comerţul online este foarte bine dezvoltat, la îndemâna oricui, iar din ce în ce mai mulţi cumpărători se îndreaptă către site-uri ce oferă o gamă variată de produse. Avantajele cumpărăturilor online sunt multiple - găseşti oferte mai bune decât în magazine, ai confortul de a cerceta piaţa fără a fi constrâns de un program de funcţionare, o sumedenie de brand-uri la un click distanţă, iar livrarea se face chiar la uşa casei tale. Ţinând cont de faptul că ne petrecem o mare parte din timp la job, puţinele momente în care te relaxezi acasă merită un mediu primitor, cu o atmosferă personalizată, care să inducă o stare de bine. Astfel, personalitatea ta este reflectată în stilul prin care alegi să îţi amenajezi casa. Iată mai jos şapte lucruri de care ai nevoie în casă şi pe care le poţi comanda cu uşurinţă online.

 1. Scaune pentru casă cu personalitate

Dacă bucătăria ta are nevoie de o reinventare, nu prea eşti atras de biroul la care trebuie să mai munceşti şi de acasă din când în când, sau îţi doreşti un colţ de lectură lângă biblioteca ta, un scaun bine ales poate face diferenţa dintre un spaţiu neutru sau un refugiu intim şi confortabil. Atunci când cauţi scaune online trebuie să fii foarte atent să plasezi comanda ta la un comerciant de încredere, că urmăreşti ofertele din timp şi că faci o alegere informată. Achiziţia scaunelor este un proces care trebuie să ţină cont de câteva elemente cheie, în funcţie de modul în care vor fi folosite. Materialul din care este fabricat scaunul trebuie să fie de calitate iar design-ul să ofere suport lombar şi o poziţie corectă. În cazul scaunelor de bucătărie, ai grijă să măsori înălţimea mesei, pentu a alege scaunul potrivit. Pentru un scaun de birou, asigură-te că rămân confortabile pe parcursul unei perioade lungi de folosire. Atunci când alegi scaune pentru bar, stabilitatea este cel mai important criteriu.

 1. O saltea pentru un somn odihnitor

Salteaua are un rol foarte important în calitatea somnului, dar şi pentru sănătate. Este indicat să alegem o saltea confortabilă şi care, în acelaşi timp, oferă suport coloanei vertebrale. Dacă dimineţile îţi sunt umbrite de durerile de spate cu care te trezeşti, înseamnă că este momentul să schimbi salteaua veche cu una nouă. Nu există reguli fixe după care să te ghidezi. Pentru fiecare om, în funcţie de problemele de sănătate şi eventualele nevoi şi sensibilităţi, există o saltea perfectă. Pentru că un somn odihnitor este vital funcţionării optime a organismului pe parcursul zilei, mai multe magazine online oferă perioade de probă pentru saltele, astfel încât poţi să testezi nivelul de confort pe care ţi-l oferă, iar dacă nu eşti mulţumit, poţi face retur.

 1. Draperii şi perdele pentru un plus de eleganţă

Draperiile şi perdelele care încadrează ferestrele unei încăperi pot modifica întreaga atmosferă a acesteia. Acesta este motivul pentru care le putem găsi într-o varietate de culori, materiale şi modele, iar alegerea poate părea dificilă. Însă dincolo de grija acordată design-ului interior în care acestea se integrează, trebuie să iei în considerare si aspectele practice. Ţine cont de faptul că perdelele trebuie să permită luminii naturale să pătrundă în cameră, să fie fluide şi cât mai transparente, iar în cazul draperiilor sunt de preferat materialele mai groase, opace, care să blocheze lumina atunci când ai nevoie să creezi un spatiu intim. Atunci când cumperi aceste produse online trebuie să acorzi atenţie dimensiunilor, întrucât o cameră va părea mai înaltă dacă perdelele sunt lungi, dar mult mai spaţioasă dacă alegi perdele scurte.

 1. Dulapuri pentru o baie organizată

Dacă baia ta este un adevărat exerciţiu de echilibristică, în care ai aranjat pe toată marginea căzii şi a chiuvetei sticle de şampon, geluri de duş, şi alte produse cosmetice folosite zilnic, scapă de aglomerarea dintr-un spaţiu deja destul de mic cu o soluţie de depozitare ingenioasă, în care toate produsele de care ai nevoie pot fi bine organizate, departe de umezeală, abur si lumina soarelui. Un dulap suspendat sau o mască de chiuvetă care ascunde spaţii de depozitare, un colţar cu mai multe nivele de rafturi aşezat langă cadă, iată doar câteva din multiplele opţiuni pe care online-ul ţi le oferă. Înainte de orice, asigură-te că ai măsurat cu atenţie spaţiul pe care îl ai disponibil în baie şi fii foarte atent la dimensiunile produsului asupra căruia te decizi.

 1. Plante pentru un aer curat

Dincolo de aspectul plăcut pe care îl oferă, beneficiile plantelor ţinute în casă sunt nenumărate. Acolo unde există plante, aerul este mai bogat în oxigen şi datorită acestui aspect, sistemul tău imunitar va avea numai de câştigat. Conform studiilor, plantele ajută la menţinerea unei stări de bine, iar cei ce trăiesc în spaţii unde există măcar un ghiveci cu flori, reuşesc să treacă peste situaţii stresante cu mai mare lejeritate, fără a se împovăra. Foarte multe site-uri îţi livrează acasă specii de plante şi flori pe care nu le-ai găsi la orice florărie obişnuită, iar un alt avantaj este o descriere amănunţită a procesului de întreţinere. Nu uita că unele plante sunt toxice pentru oameni sau animale de companie, iar mediul online te poate îndruma către o alegere sigură.

 1. Un set de cuţite pentru bucătarul din tine

Dacă unul dintre hobby-urile tale este gătitul, cu siguranţă ştii că un set de cuţite profesionale poate face diferenţa dintre o mâncare ce doar potoleşte foamea şi un preparat demn de bucătăria unui restaurant. Mediul online oferă o varietate mult mai largă de opţiuni decât magazinele de profil, iar în decizia ta de cumpărare trebuie să nu faci rabat de la calitatea materialelor folosite în fabricarea acestui produs esenţial pentru bucătărie completă. În cazul în care descrierile produselor nu te conving, citeşte şi părerile altor cumpărători, iar astfel te poţi asigura că faci o alegere informată.

 1. Corpuri de iluminat pentru o atmosferă relaxantă

Lumina este un factor foarte important în crearea unui confort în cadrul casei. Însă acest aspect este adesea trecut cu vederea, astfel încât frumuseţea şi căldura unui spaţiu amenajat cu bun gust pot fi diminuate, dacă lumina aleasă pentru a încadra toate elementele nu este una potrivită. Optează întotdeauna pentru o lampă ce oferă o lumină caldă, uşor difuză şi creează-ţi un mediu în care să te poţi relaxa. Site-urile de profil îţi oferă opţiuni variate şi sigur vei găsi ceva care să fie în ton cu design-ul casei tale. O veioză şic, amplasată pe o măsuţă de cafea, lângă un fotoliu confortabil îţi pot crea un spaţiu personalizat, în care să te bucuri de momente de relaxare bine meritate.

 

Chiar dacă achiziţia pare tentantă, iar preţurile par că se bucură de reduceri considerabile în perioadele aglomerate din an (Black Friday, perioada sărbătorilor de iarnă, începutul şcolii) nu uita că atunci livrările tind să întârzie. Iar pentru a utiliza toate resursele pe care cumpărăturile online ţi le oferă, caută produsul dorit pe site-urile care te ajută să verifici preţul la mai mulţi retaileri, ca să te asiguri că faci o alegere bună şi pentru economiile tale. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi renunţă să mai pierzi timp cutreierând nenumărate magazine, doar pentru a te întoarce acasă fără ceea ce ţi-ai propus să cumperi. Fie că ai nevoie de scaune pentru casă, o draperie, sau o simplă plantă, toate îţi sunt la îndemână pe platformele online, iar procesul nu implică interminabile cozi de aşteptare la casele de marcat.

 

0 comentarii

  Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
  Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta