Direct la continutul paginii »

5 Sisteme expoziţionale utile oricărei afaceri

Poza stire '5 Sisteme expoziţionale utile oricărei afaceri'
05 Mai 2019 0 comentarii

 

Modul în care îţi promovezi afacerea îţi poate aduce reale beneficii. Indiferent de industrie sau domeniul de activitate, trebuie să ştii că modalităţile de promovarea sunt variate şi se pot adapta cu usurinţă oricărui tip de business. Iată care sunt cele mai utilizate cinci sisteme expoziţionale.

Sistemul spider

Pop-up spider sau sistemul spider este foarte folosit când vine vorba de evenimente corporate. Acest sistem expoziţional prezint multe avantaje, datorită verstatilităţii sale. Este foarte uşor de transportat, iar instalarea acestuia se realizează facil. Sistemul spider oferă posibilitatea expunerii unui număr mare de mesaje de promovare, având o suprafaţă generoasă. Mai mult, acesta poate fi drept sau curbat, astfel încât mesajele să poată fi observate din mai multe unghiuri.

Standul expoziţional

Acest tip de sistem se pliază foarte bine în cazul în care compania ta ia parte la diverse târguri, conferinţe sau congrese. Forma, culorile, materiale din care este alcătuit standul afacerii tale vor reprezenta imaginea întregului business. Pe lângă expunerea serviciilor pe care firma ta le oferă, un stand îţi oferă libertatea de a acţiona. Poţi să pui o anumită muzică, să foloseşti anumite arome şi chiar să inviţi vizitatorii la câteva gustări, care îi vor face să ţină minte compania ta.

Steagurile

Steagurile reprezintă un alt sistem expoziţional pe care firma ta îl poate exploata. Steagurile se vor dovedi alegerea potrivită dacă firma ta este invitată să participe la un eveniment în aer liber. Un steag creativ va atrage un număr mare de curioşi. Acest tip de sistem poate avea culori diferite, poate varia în ceea ce priveşte dimensiunile şi poate îmbraca forme diverse.

Roll-up-ul

Este un sistem expoziţional extrem de practic, care necesita un efort minim pentru a fi instalat. Transportul acestuia este foarte practic, deoarece roll-up-ul se strânge automat pe un rulou tensionat, într-o casetă de aluminiu. Comparativ cu sistemul spider, roll-up-ul prezintă avantajul de a putea fi folosit în spaţii mai restrânse.

Brochure holder-ul

Este un sistem atractiv de a-ţi promova afacerea. Acest sistem poate fi utilizat împreuna cu flyere, reviste sau broşuri şi reprezintă alegerea ideală în cadrul evenimentelor de promovare. Brochure holder-ul prezintă avantajul de a fi elegant şi eficient în acelaşi timp. Astfel, cei interesaţi vor remarcat mult mai uşor compania ta în cadrul evenimentului. În ceea ce priveşte montarea şi demontarea, aceasta se realizează facil.

În concluzie, dacă vrei ca firma ta să beneficiezi de cea mai bună modalitatea de promovarea în cadrul unui eveniment, poţi să optezi pentru un sistem expoziţional inovativ. Steagurile, standul, roll-up-ul, brochure holder-ul sau sistemul spider sunt cele mai utile sugestii pentru a-ţi face firma vizibilă.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta