Direct la continutul paginii »

5 produse de curățenie care nu trebuie să-ți lipsească din locuință

Poza stire '5 produse de curățenie care nu trebuie să-ți lipsească din locuință'
11 Septembrie 2020 0 comentarii

 

Alegerea produselor de curățenie potrivite pentru casa ta nu este deloc o misiune așa de ușoară cum pare a fi. Pe piață vei găsi foarte multe produse, fiecare promovat ca fiind cea mai bună soluție, de aceea este greu să faci o selecție corectă. Ideal ar fi să alegi mai multe soluții diferite, concepute special pentru diferite suprafețe, nu unul singur, universal, pentru că este posibil ca acesta să nu fie chiar așa de eficient. 


Chiar dacă vei plăti ceva mai mult, rezultatul va fi cel dorit, iar investiția merită. Te ajutăm să-ți faci o listă cu toate produsele de care ai nevoie, pentru o curățenie impecabilă și o igienizare corectă a locuinței tale. Iată ce îți recomandăm să cumperi.

1. Detergent pentru podele

Când alegi detergentul pentru podele, trebuie să ții cont dacă podeaua este din gresie/marmură sau din parchet. Există soluții diferite pentru fiecare tip de material în parte și nu este indicat să le folosești la întâmplare, pentru că parchetul are nevoie de o curățare mult mai delicată decât piatra. 


Astfel, dacă ai podele și din gresie și din parchet, cumpără două produse diferite. Indiferent ce vei alege, ideal ar fi să folosești produse profesionale, care sunt de calitate superioară și asigură o curățare mai bună. Poți găsi detergenți profesionali aici, de unde poți comanda orice produs ai nevoie.

2. Soluție pentru curățarea geamurilor

Geamurile și oglinzile trebuie să fie curățate cu o soluție specială, care degresează bine și nu lasă urme. Folosește un spray pe bază de alcool și șterge ferestrele cu ajutorul unei cârpe moi, din bumbac, care absoarbe bine umezeala. Nu încerca să folosești pentru geamuri și oglinzi un produs de curățare conceput pentru alt tip de suprafață, pentru că nu vei obține rezultatele dorite, vor rămâne urme și va trebui s-o iei de la capăt cu ștergerea.


Tocurile geamurilor (dacă sunt din PVC sau aluminiu, nu din lemn) pot fi curățate însă cu o soluție din apă și detergent sau cu o cremă specială de curățare și cu un burete ușor abraziv. Tocurile din lemn, de la casele vechi, trebuie spălate numai cu produse destinate curățării lemnului, pentru a-l proteja.

3. Cremă de curățat

Această cremă este poate cel mai util produs de curățenie pe care îl poți folosi. Alege una care să aibă cu aromă plăcută și aplică puțin produs pe o lavetă umedă, ușor abrazivă. În acest fel poți curăța în timp record cada de baie, blatul din bucătărie, chiuvetele, bateriile, colacul de la WC. Nu uita să clătești însă bine suprafețele, la final, pentru că altfel vor rămâne urme. Nu-ți face griji, mirosul plăcut se va menține chiar și după ce ștergi cu apă obiectele astfel curățate.

4. Spray antistatic pentru mobilă

Un produs care îți va ușura foarte mult munca este spray-ul antistatic pentru mobilă. Folosește un produs de acest fel atunci când ștergi praful și vei vedea imediat rezultatul: mobila va rămâne perfect curată, va mirosi plăcut, iar praful se va depune mult mai greu, datorită efectului antistatic pe care îl are acest produs. Desigur, poți folosi și un spray de mobilă obișnuit, fără efect antistatic, dar îți garantăm că merită să alegi unul care va ține praful la distanță mai mult timp.

5. Detergent pentru toaletă

Nu uita să treci pe lista ta și un detergent special pentru toaletă, pe care îl vei folosi ca să cureți și să igienizezi vasul de WC. Alege un produs detartrant, care va îndepărta resturile acumulate în timp, dar verifică să aibă și clor, pentru că este un dezinfectant puternic și elimină bacteriile și virusurile periculoase. În acest fel, vei avea o toaletă curată, care miroase plăcut, dar care este totodată și perfect igienizată, astfel încât poate fi folosită în siguranță inclusiv de către copiii mici.


Ia această listă cu tine la cumpărături și asigură-te că ai ales cele mai bune produse pentru curățenie de toamnă!


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta