Direct la continutul paginii »

5 motive pentru care sa nu faci videochat de acasa

Sursa: http://jobonlineric.blogspot.ro/

 

In fiecare zi auzim glume si critici aduse la adresa celor care fac videochat. Mai in gluma, mai in serios acesta nu este un job deloc usor, in ciuda aparentelor si devine si mai dificil atunci cand te hotarasti sa lucrezi ca model independent. In articolul de astazi iti prezint 5 motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu un studio de videochat, daca te decizi ca vrei sa incerci sa practici acest job.

 

Nu te vei concentra destul

Cand lucrezi ca model videochat de acasa, exista riscul sa fii distrasa de alte activitati si sa nu fii destul de concentrata si de implicata in ceea ce faci. Daca nu locuiesti singura atunci problemele sunt si mai evidente pentru ca nu vei avea intimitate sa iti desfasori activitatea. Intr-un studio vei respecta programul de munca si asta se va vedea si in castigurile incasate. In videochat, cu cat petreci mai mult timp online, cu clientii, cu atat venitururile vor creste.

 

Nu ai aparatura speciala

Ca sa muncesti ca model independent, ai nevoie de echipamente speciale, performante, care sa te ajute in munca pe care o faci. Investitiile intr-o camera web ori un microfon de calitate, ca sa nu mai vorbim de sistemele de iluminat profesionale ori de o conexiune foarte buna la internet ajung la sume foarte mari, pe care, cel putin in prima faza, cel mai probabil ca nu le ai.

De aceea, macar pentru inceput, alege un studio de videochat dotatat cu aparatura de ultima generatie.

 

Nu are cine sa te indrume

Daca ai mai fost model de videochat, lucrurile ar putea sa fie mai simple pentru ca stii deja ce presupune. Insa, daca esti noua in domeniu si nu prea stii cu ce se mananca jobul asta, este posibil sa nu te descurci lucrand ca model inependent, de acasa.

Una dintre facilitatile pe care le ai daca muncesti in cadrul unui studio de videochat este ca acolo ai parte de indrumare si consiliere permanenta, plus trainguri in care sa inveti cum sa foloseste aparatura de lucru si cum sa pui in aplicare diverse tehnici de atragere a clientilor.

 

Nu beneficiezi de imprumuturi financiare

Studiourile de videochat, daca nu toate, cele mai multe dintre ele, dau posibilitatea modelelor de a face imprumuturi financiare fara a apela la o institutie bancara. O masina, o casa, sau o operatie estetica devin astfel visuri mai usor de indeplinit.

 

Nu ai asigurare medicala

Pentru ca cele mai multe dintre modelele care decid sa munceasca de acasa fac asta ilegal, fara a deveni persoane fizice autorizate, ele nu au dreptul sa beneficieze de anumite drepturi care sa le rezolve nevoile medicale. Studiorurile de videochat care isi desfasoara activitatea legal incheie contracte de asigurare cu diverse clinici private, unde fetele pot sa mearga pentru orice fel de problema medicala.


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta